Sergio Araujo, davanter de la UD Las Palmas, està sent investigat per un delicte contra la seguretat vial. L'argentí presumptament s'ha negat aquest dilluns, a les 8.30 hores, a passar un control d'alcoholèmia i en els pròxims dies tindrà un judici ràpid. Segons fonts pròximes a la investigació el jugador es trobava als comandaments d'un BMW en el quilòmetre 19 de la carretera GC-1 en direcció a Las Palmas, dins del terme municipal d'Ingenio. El seu cotxe, de matrícula que comença per 7 i acaba en P, estava parat en un carril d'incorporació des de la rotonda de Las Puntillas.

En aquell moment va arribar una patrulla de la Guàrdia Civil per a informar-li que allí no podia estar parat i que havia de seguir circulant. En veure que podia trobar-se sota els efectes de l'alcohol, segons aquestes mateixes fonts, els agents li sol·liciten que es faci a una prova d'alcoholèmia i Sergio Araujo es nega.

En aquesta situació l'investigat té dues opcions: anar-se'n en taxi i que el seu cotxe li porti la grua o que una altra persona es posi al volant del vehicle. Araujo, que segons les mateixes fonts va mostrar una actitud desafiadora, va optar per la segona opció i un familiar es va endur el cotxe. Al jugador de la UD Las Palmas se li aplica l'article 383 del Codi Penal, per la qual cosa afronta una condemna que va des dels sis mesos a un any de presó, així com la retirada del permís de conduir d'un fins a quatre anys.