No hi ha qui l'aturi. El Peralada continuarà una setmana més líder de la Tercera Divisió, i ho farà amb tots els galons. Aquest cop, els d'Arnau Sala en van fer prou amb un gol de penal de David Corominas a les acaballes del partit (83') per sumar tres punts més i sumar la sisena victòria consecutiva. Dit en números: 18 punts de 18 possibles. Millor impossible. I és que les matemàtiques no enganyen.

Ahir, el triomf no va ser un bufar i fer ampolles. Més aviat tot el contrari. El Peralada va haver de remar contra corrent. Mai més ben dit. Amb un camp impracticable a conseqüència de la intensa pluja caiguda durant la tarda d'ahir a les comarques gironines, el Peralada va haver d'esperar a l'últim moment per aconseguir els tres punts. Aquest cop, va ser gràcies a un valuós penal transformat per Coro que va servir per superar un partit molt gris, i amb molt poc futbol. Tot i així, el Peralada va ser el dominador absolut del partit. De fet, el porter dels xampanyers Gianni no va haver de fer absolutament cap intervenció en tot el partit. Els d'Arnau Sala i Xavi Punsí van tenir diverses ocasions en el primer temps. David Serrano va tenir tres arribades que malauradament no van trobar rematador. Kheita també la va tenir a la primera part, però el porter del Cerdanyola la va aturar amb una gran intervenció. Amb el 0-0 es va arribar al descans.

A la segona part, tres quarts del mateix. Ambdós equips només podien intentar jugar per la banda oposada a la tribuna, ja que la resta del camp estava inundat. En aquest segon temps, Boniquet també la va tenir amb una centrada que el porter visitant va rebutjar. I quan tot semblava que acabaria amb empat, i per tant, amb el Peralada cedint els dos primers punts de la temporada, Javi Sánchez va aconseguir posar el peu, provocant un clar penal d'un defensa del Cerdanyola que el capità Coro, com s'explica a l'inici d'aquesta crònica, va executar a la perfecció en el minut 83. Al final 1-0, i la sisena a la butxaca. ?Diumenge que ve, nova parada, aquest cop a les 12 h al camp de la Muntanyesa.