El Barcelona va acabar golejant al Sporting que durant molts minuts va plantar cara al conjunt blaugrana, però va acabar sense forces i amb un home menys, la qual cosa el va condemnar davant les estrelles blaugrana.

El Barcelona va trigar mitja hora a trencar un partit en el qual el Sporting va plantar cara els primers minuts i, fins i tot, va tenir tantes oportunitats com els de Luis Enrique, però dues accions de qualitat individual dels visitants van decantar el resultat.

Abelardo va sorprendre amb la posició de Lora, al que va situar en el lateral esquerre deixant en el dret a Lillo, mentre que la resta de l'equip va ser l'habitual de les primeres jornades en El Molinón, mentre que Luis Enrique va deixar en la banqueta a Iniesta i Rakitic i va introduir en l'onze inicial a Busquets, que havia estat dubte durant tota la setmana.

La millor ocasió local va arribar en el minut 18, quan Ter *Stegen va sortir a blocar per alt una pilota a la vora de l'àrea i en caure ho va fer fora, per la qual cosa àrbitre va assenyalar falta que va tirar Víctor Rodríguez, també sobre la barrera.

El Barcelona va ser a poc a poc fent-se amb el control del partit i arribant amb més perill, amb dos trets de André Gómes en amb prou feines un minut que van ser els prolegomens del primer gol visitant.

Va arribar en una passada per alt d'Arda Turán sobre la internada de Luis Suárez, que va posar en evidència a tota la defensa blanc-i-vermella i després va tocar prou com per eludir la desesperada sortida de Cuéllar per marcar a plaer.

Sense temps per recuperar-se del gol, el Barcelona va marcar el segon després d'una internada de Sergi Roberto, que va posar un centre mesurat a Rafinha, autor d'una gran rematada també davant una defensa que va poder fer una mica més.

Els dos gols van desfonar als locals, que van passar els últims minuts de la primera part en el seu propi camp defensant-se de les escomeses blaugranes, que no obstant això jugava a mig gas excepte explicats arrencades de Neymar, que es va moure per tot el camp com va voler.

L'Sporting va sortir amb forces renovades després del descans i va jugar els seus millors minuts del partit fins al punt que el Barcelona va passar molts minuts en el seu propi camp, ja que els locals pressionaven la seva sortida amb la pilota.

No obstant, els locals no creaven perill més enllà d'un xut de Víctor Rodríguez que Ter Stegen va enviar a córner moments abans que els dos equips s'enredessin en algunes brusquedats protestades pel públic.

Abelardo va retirar del camp Moi Gómez, que venia d'un parell de setmanes de baixa per sobrecàrrega, i a Cop, esgotat per l'esforç realitzat, donant entrada a Carlos Castro i Ndi, al que va respondre Luis Enrique substituint a Busquets i Luis Suárez per Denis Suárez i Alcacer.

L'Sporting es va quedar en inferioritat després de la segona groga de Lora, per una entrada a Sergi Roberto quan encara quedaven 17 minuts per al final del partit, la qual cosa va suposar el debut al Molinón del cedit Douglas.

L'ímpetu local es va frenar i el Barcelona sense esforçar-se massa va acabar golejant amb altres tres gols en amb prou feines 10 minuts obra de Neymar (dos) i Turán, deixant en evidència a la defensa local en les tres accions. El millor del partit, va ser el lateral Sergi Roberto, que va desbordar la defensa local en tot moment i va ser l'autor de quatre de les passades dels gols blaugrana.

- Fitxa tècnica

0 - Sporting: Cuéllar, Lillo, Jorge Meré, Amorebieta, Lora, Sergio Álvarez, Nacho Casis, Moi Gómez (Ndi, m 67), Víctor Rodríguez (Douglas, m 75), Burgui i Cop (Carlos Castro, m 67)

5 - Barcelona: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Mathieu, Digne, André Gomes, Rafinha, Busquets (Denis Suárez, m 67), Arda Turán, Luis Suárez (Alcacer, m 70) i Neymar.

Gols: 0-1 Luis Suárez (m 28), 0-2 Rafinha (m, 31), 0-3 Neymar (m 80), 0-4 Turán (m, 85), 0-5 Neymar (m 88)

Àrbitre: Del Cerro Grande. Va expulsar per doble groga Lora (m 73) i va mostrar targeta groga a Amorebieta (m 86)

Incidències: Partit de la sisena jornada de Lliga, disputat al Molinón. 26.098 espectadors.