Diumenge, al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell, el Cadí i l'Spar Citylift Girona posaran en joc una nova edició de la Lliga Catalana femenina de bàsquet. Ahir se'n va fer la presentació en aquest mateix escenari, amb la presència, entre d'altres, del tècnic de l'equip gironí, Eric Surís, la capitana Noemí Jordana, i el president, Llorenç Biargé. Pel bàndol local hi eren presents directius, la jugadora Tània Pérez i el preparador Joan Carles Pié.

El conjunt lleidatà és el vigent campió de la competició i amfitrió d'una Final que s'emetrà en directe pel canal Esport3 a partir de 2/4 d'1 del migdia. L'any passat, el Cadí La Seu va sumar el seu segon títol en guanyar per 53-69 a l'equip de Girona a Fontajau. Abans d'aquella desfeta, l'Spar Citylift s'havia adjudicat la competició durant cinc temporades seguides.

La capitana de l'Uni Girona, Noemí Jordana, va revelar que «tenim moltes ganes de competir i guanyar. Enguany tots dos ?equips s'han renovat, no es pot esperar res semblant a la final de l'any passat, però intentarem guanyar i oferir un bon espectacle». Pel bàndol del Cadí, Tània Pérez va apuntar que «serà un molt bon partit per acabar de culminar la pretemporada, però també molt competitiu. Esperem omplir el pavelló».