La pretemporada de l'Spar Citylift Girona continua avançant aferrant-se al guió previst pel nou entrenador, Eric Surís, i després de la derrota amb bones sensacions contra l'Ekaterinburg ahir al vespre l'Uni va derrotar el Femeni Sant Adrià (72-38) en una aturada enmig d'un inici de setmana amb moltes dobles sessions de treball. El rival, un equip de Lliga Femenina-2, es va veure desbordat per l'Uni en el primer quart (30-12 amb dotze punts d'Artemis Spanou) i, anant sempre a remolc, l'equip entrenat pel lloretenc Jordi Vizcaino va haver d'acabar abaixant els braços en el darrer quart quan l'Uni va acabar d'engreixar la diferència fins als trenta-quatre punts del final. Suris va seguir sense poder comptar amb la lesionada Rosó Buch ni amb la nord-americana Haley Peters, però va donar minuts a la vinculada Marina Serrra. Artemis Spanou va destrossar la defensa local en el primer quart i un triple seu, novè punt que anotava, ja va posar deu punts de marge en el marcador en el minut sis de partit (15-5). La dinàmica es va mantenir fins al final del primer quart en què el Femení Sant Adrià va tenir problemes per anotar més enllà d'un parell de triples (Simpson i López). Amb 30-12 en el marcador el partit va decaure a l'inici del segon quart, amb cap dels dos equips, fins que l'Uni va trobar Alminaite (sis punts gairebé seguits) i les barcelonines tornaven a salvar els mobles amb un parell de triples que els permetien guanyar el parcial: 39-22 al descans. El Sant Adrià no aconseguia retallar diferències, però mantenia la cara al partit, 52-30 al final del tercer quart, fins que en els minuts finals l'Uni va demostrar la superioritat de la seva plantilla per tornar a marxar en el marcador fins als 72-38 finals amb Eric Surís repartint els minuts. La grega Artemis Spanou va ser la màxima anotadora de l'Spar Citylift Girona, 2o punts, en un partit que va servir per inaugurar el nou parquet del pavelló de l'Arboç.