La carrera per obtenir les dues places d’ascens directe a Tercera Catalana van començar a la jornada 1 i, els candidats, no han donat treva a l’espera d’enfrontar-se entre si. Qui ha començat més fort és el Garriguella, que ha baixat enguany, i el Col·lectivitat Boliviana, únics que han sumat tres victòries en tres partits.

Els de Fran Lara van tornar a mostrar el seu poder ofensiu amb un repertori ampli: a l’encert d’Orlando Cabrera, Migue Cortés i Joni Robledo cal afegir-hi també el de Luque, autor d’un trio de gols al camp de terra del Camallera (2-6). El conjunt figuerenc, per la seva part, va fer la guitza al Lladó (1-3) el dia de la Fira del Formatge.

A Garriguella i Col·lectivitat els segueixen Vila-sacra i Fortià, que han guanyat els dos partits i, precisament, el duel que els falta és entre ells. El diumenge, el Vila-sacra no va tenir cap mirament del Selvatans (0-8), que disputava el primer partit, mentre que el Fortià va acabar remuntant a Vilafant (2-3). De la jornada, també cal destacar el primer triomf del Llers, que és ara el cinquè aspirant, i el primer punt del refundat Espolla, al camp del Base Roses B (2-2).

Novetats en el Portbou

L’equip que entrena Jose Garcia, que va guanyar 4-0 a l'Armentera amb un gol olímpic inclòs de Juanca Rojo, ha fitxat Xavi Llombart (Cabanes), que s’afegeix a l’últim reforç de Rider Campero