Nico Rosberg és el nou líder del Mundial després de la victòria aconseguida ahir al circuit urbà de Marina Bay, fent bona la primera posició des de la qual sortia, sumant així el tercer triomf consecutiu i el vuitè de la temporada. Una victòria que deixa Rosberg amb 273 punts, vuit per sobre del pilot anglès, quan resten sis proves per finalitzar el Mundial. "Ha estat un triomf especial que tanca un cap de setmana fantàstic. Estic molt bé ara amb aquestes tres victòries però ara només penso en Malàisia", assegurava el nou líder de la competició.

L'horari nocturn no va ser un impediment pel pilot alemany, que va guanyar per davant de Daniel Ricciardo i del seu company d'equip Lewis Hamilton. El pilot anglès va aprofitar una error d'estratègia de Ferrari per deixar sense recompensa Raikkonen.

La quarta posició va ser per al finlandès, per davant del seu company a Ferrari Sebastian Vettel, i després d'acariciar el podi durant gran part de la cursa, que va protagonitzar una gran remuntada en guanyar disset posicions després de sortir últim a la graella de sortida.

Max Verstappen va finalitzar sisè, just per davant de Fernando Alonso que va ser l'únic pilot espanyol que va puntuar a Singapur, ja que Carlos Sainz va finalitzar catorzè. "El setè lloc està per sobre de totes les expectatives", assegurava l'asturià en finalitzar la cursa.

Alonso va ser un dels protagonistes en realitzar una gran sortida i remuntar quatre posicions abans del primer revolt, aprofitant així el mal inici dels dos Toro Rosso, el Red Bull de Max Verstappen i l'accident de Nico Hulkenberg per deixar-los darrere. Sainz va tenir mala fortuna en intentar esquivar Verstappen, que s'havia quedat clavat a la sortida, es va creuar en la trajectòria de Hulkenberg i va ser envestit pel Force India. Aquesta topada li va causar desperfectes a la peça aerodinàmica d'un dels laterals del monoplaça i es va veure ?obligat a parar. Posteriorment, va tenir problemes amb el motor elèctric i es mostrava resignat: "És frustrant que falli tot el dia que ha de sortir tot bé".

La vuitena plaça va ser una de les més lluitades, amb el mexicà Sergio Pérez com a gran triomfador. El pilot de Force India arrencava divuitè per sanció però va guanyar deu posicions. Pérez va finalitzar just per davant de Daniil Kvyat, protagonista d'una dura lluita amb Verstappen i on el primer va respondre brillantment fins a provocar la sortida de pista del pilot més jove de la graella.

La pròxima cursa del Mundial de Fórmula 1, la setzena de la temporada, tindrà lloc d'aquí dues setmanes i es disputarà al circuit de Sepang, seu del Gran Premi de Malàisia. Una nova entrega del duel entre els dos pilots de Mercedes en aquesta emocionant batalla pel Mundial.