Carles Castillejo va guanyar la Cursa de la Mercè, celebrada ahir a Barcelona. L'atleta, de 38 anys, va completar els 10 quilòmetres pels carrers de Barcelona en un temps de 29 minuts i 59 segons. El marroquí Mourad El Bannouri del club selvatà, La Sansi, va obtenir el segon calaix del podi, i el triatleta olotí Nan Oliveras el tercer. Ja des del primer quilòmetre, Nan Oliveras va imposar un fort ritme que va fer que es formés un grup capdavanter de quatre corredors amb Castillejo, El Bannouri i el guanyador de l'edició passada, David Martínez. El triatleta garrotxí va liderar aquest grup fins que entre els quilòmetres 5 i 6 Castillejo va realitzar un canvi de ritme per marxar en solitari cap a la victòria, seguit per El Bannouri a 20 segons i Oliveras que va entrara a 44 segons del vencedor. En categoria femenina, el triomf va ser per a Laia Andreu. La vigatana va acabar els 10 km en 35 minuts i 37 segons. Miriam Ortiz va ser segona a 49 segons de la guanyadora. La boliviana Janeth Becerra, va creuar la línia de meta 1 minut i 14 segons més tard.