Quatre victòries en cinc jornades és un balanç espectacular per aquest Olot. La única taca del curs és la derrota de fa quinze dies al camp del Santfeliuenc, un partit on els de Calderé van tenir moltes coses a estudiar per afrontar amb garanties el partit a Vilassar. Els olotins van saber corregir els errors comesos a Sant Feliu, i es van adaptar al terreny de joc del Municipal Xavi Ramon per sumar els tres punts de la seva visita al Maresme (1-2). Són segons en solitari.

Durant la primera hora de joc, ni Vilassar ni Olot es van fer amb el control de l'esfèrica, però és cert que els de la Garrotxa van tenir les millors arribades. Hèctor i Sergio, en els primers 10 minuts, no van encertar en els primers xuts del partit, mentre que els vilarassencs avisaven amb Cama?cho, un dels jugadors locals més actius, que no va arribar a rematar per poc una centrada molt perillosa al minut 12. Abans del primer gol del partit, Roger Vidal va tenir la més clara però el seu xut el va rebutjar amb una molt bona estirada el porter Imanol. S'havien jugat 40 minuts de partit quan Sergio Álvarez, després d'aprofitar una assistència de Blázquez, va obrir la llauna per als olotins. Un gol molt important abans del descans per encarrilar la victòria.

Aquesta es va començar a aclarir al minut 53, a l'inici de la represa, quan Marc Mas va marcar el seu sisè gol en cinc jornades amb una canonada des de l'interior de l'àrea. Amb 0 a 2 al marcador, el Vilassar de Mar no es va rendir i al minut 65 va retallar distàncies gràcies a un gol de Soufiane.

Alfredo, que va sortir a la segona meitat, podria haver sentenciat el partit però el local Matamala va estar a punt de signar taules amb el Villassar amb dues rematades molt perilloses. Els tres punts van viatjar cap a la Garrotxa i voldran tenir continuïtat en el derbi contra el Figueres de la setmana que ve.