El base finlandès Petteri Koponen, jugador del Barcelona, ??pateix un traumatisme cranioencefàlic com a conseqüència d'un accident de trànsit patit diumenge, segons ha informat el club català.

L'accident es va produir a la ciutat de Barcelona. El jugador es troba ingressat en observació a l'Hospital Clínic de Barcelona.

Koponen és un dels tres fitxatges de l'equip blaugrana amb vista al pròxim curs, juntament amb el també base Tyrese Rice i l'ala-pivot Víctor Claver. També el quadre català ha signat al tècnic Georgios Bartzokas en substitució de Xavi Pascual.

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor que aquesta matinada s'ha donat a la fuga després saltar-se un control i xocar contra un taxi en què viatjava el finlandès Petteri Koponen.

En l'accident, que ha passat cap a les 06:30 hores d'aquest matí a l'avinguda Icària de Barcelona, ??han resultat ferides dues persones més, una d'elles de caràcter greu, després de topar el cotxe que fugia d'un control policial contra el taxi i un altre cotxe que ha bolcat.

El conductor ha quedat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit ja que conduïa sota els efectes de l'alcohol i per desobediència als agents de l'autoritat.