Les lligues de vòlei donaran el tret de sortida aquest cap de setmana amb doble representació altempordanesa a Tercera Catalana femenina. El CV Figueres s’estrenarà aquest diumenge (10 h) a la pista del Tiana, mentre que el CV Sant Pere Pescador ho farà el mateix dia a Sant Celoni (12 h).

L’equip costaner ha modificat la banqueta en els darrers dies, poc abans de començar el campionat. Després de la marxa de Dani López al final de la temporada passada, Mireia Pont, alhora jugadora del sènior, s’havia de fer càrrec de l’equip davant les poques opcions de trobar un relleu. A l’hora de la veritat, però, agafarà les regnes el figuerenc Miquel Salas, ex de l’Esplais, Olot i Lloret. Qui va ser entrenador del juvenil i del cadet santperenc el curs passat farà el salt a l’amateur femení, tot i que seguirà entrenant les juvenils.

Quatre fitxatges santperencs

D’aquesta manera, les tasques per a Pont s’alleugeriran i l’ex del Bordils es podrà dedicar només a jugar al damunt de la pista en el primer equip, on serà una de les puntals. Pont, a més, seguirà un any més jugant a l’amateur del club de futbol del seu poble. Les altres cares noves del CV Sant Pere són Sílvia Costa, que puja del juvenil, i Eva d’Acuña i Jèssica Fernández -per contra Laura Vázquez és baixa.

Nous aires també al Figueres, amb Coll de tècnic

Si el sènior femení del CV Sant Pescador ha canviat l’entrenador, l’altre representant altempordanès de Tercera Catalana, el CV Figueres, també ha renovat la banqueta, enguany. L’equip figuerenc serà entrenat per Santi Coll, tècnic de 50 anys que torna a les banquetes després d’haver dirigit en el CN Figueres, Esplais, Lleida i CV Figueres mateix. El conjunt blanc-i-blau manté les jugadores de la temporada passada amb quatre incorporacions: Elvira Fàbrega (Sant Pere) i Montse Manén (Olot), a més de l’ascens de les juvenils Paula Gorgot i Xènia Viñas.

El derbi comarcal entre CV Figueres i CV Sant Pere, a Tercera Catalana, no es farà esperar i ambdós equips es veuran les cares el pròxim 1 d’octubre, a la jornada 2, en un duel que es disputarà en el pavelló figuerenc. La resta de rivals del grup són Mataró B, Sant Celoni, AVAP Girona B, Bordils B, Tiana i Lloret.