El Llagostera ha marcat tres gols en els quatre partits que ha jugat a la Lliga i cap d'ells porta la signatura d'un davanter pur. A més a més, l'inici dels blaugranes no és per tirar coets i amb 4 punts de 12 és evident que l'equip d'Oriol Alsina necessita millorar. Per al mitjapunta procedent del Reus, Álex Colorado, no cal encendre cap tipus d'alarma perquè «l'equip està mentalitzat i treballa bé, però és complicat perquè som un equip totalment nou i ens costa, però, quan arribin les victòries aquest equip guanyarà en confiança i creixerà». En una línia molt semblant parla Manel Martínez, cedit pel Girona, per a qui «no hi ha urgències perquè tot just som a l'inici, estem agafant l'engranatge i confiem a agafar una bona dinàmica per anar cap amunt».

«El Vila-real B és un rival directe i que segur que lluitarà pel play off, però a casa volem sumar sempre els tres punts i no deixar res als rivals», diu Manel Martínez, mentre que, segons Álex Colorado, les altes expectatives que tenen els gironins no és un factor que els pugui acabar jugant en contra: «No crec que ens pesi l'etiqueta de favorits perquè hi ha equips que també la tenen i estàn allà dalt».

La temporada passada el mitjapunta del Llagostera va jugar 38 partits amb el Reus i va marcar 11 gol i, de moment, Álex Colorado no està preocupat perquè els davanters llagosterencs no hagin vist porteria «No ens preocupa que els davanters no haguem marcat perquè el gol va per ratxes i és qüestió de temps», diu una de les moltes cares noves dels blaugranes, abans d'afegir que «l'ambient al vestidor és molt bo i això a la llarga donarà els seus fruits».

Manel Martínez ha fitxat pel Llagostera per gaudir dels minuts que difícilment hauria trobat al Girona a Segona Divisió. L'exdavanter del Sabadell explica que «tinc la confiança del míster i això em fa estar tranquil, però, encara cal rendir a un millor nivell». Com el seu company Álex Colorado, Manel no s'amoïna gens ni mica per la manca de gol: «De moment no arriben els gols dels davanters, però estem tranquils perquè arribaran ocasions i els farem». De la pèssima trajectòria a domicili que tampoc se soluciona, l'atacant cedit pel Girona explica que « la ratxa a fora es va produir en una altra categoria, ara estem a la Segona B i som conscients que aquest any tenim plantilla per sumar els tres punts tant a casa com a fora»