Girona té ganes de bàsquet. Encara no dues setmanes després d'haver-se iniciat la campanya de renovació d'abonaments i captació de nous seguidors l'Spar Citylift Girona ja ha cobert un dels objectius que s'havia marcat: superar la barrera del miler d'abonats. Segons les dades facilitades ahir pel club de Fontajau, hi ha 1.051 persones associades, quan encara falten quinze dies perquè arrenqui la competició (el primer partit és el dia 28 a Saragossa, i el debut a Fontajau, el 2 d'octubre contra el Ferrol).

El conjunt gironí va tancar la temporada passada fregant els 1.000 socis. Eren al voltant de 980. El primer repte era superar aquesta barrera psicològica i segons va anunciar ahir l'Uni, ja s'ha aconseguit. El ritme de renovacions és bo i, per altra banda, també s'estan fent noves altes. Cal recordar que els abonats tindran el seu seient reservat fins l'inici de la competició i que per tramitar qualsevol operació cal passar per les oficines de Fontajau o bé pel web del club.

L'Uni segueix amb la seva política de posar preus populars als abonaments. Aquesta temporada veure els partits de l'Spar Citylift surt, per a un adult, per 60 euros, que poden ser 50 si pertany al programa ADN gironí, o presenta la fitxa com a federat. També hi ha descomptes si s'adquireix un abonament familiar (4 seients), o la tarifa infantil, per a menors de 12 anys. El preu de les entrades a taquilla seguirà sent de 5 euros.