Quatre anys després del seu inici a la piscina de Figueres, el Club Natació Swimfaster ha decidit emigrar fora de la comarca i el proper dimarts dia 20 de setembre s’estrenarà a la piscina municipal de Salt, a la comarca del Gironès. El director del Swimfaster i nedador jonquerenc, Sergi Aznar, ha anunciat la decisió de marxar a un altre lloc, sense amagar, però, la seva recança pel canvi.

“Marxem desil·lusionats i tristos, perquè, aquí a Figueres, no hem rebut tot el suport que podíem esperar”, confessa Aznar, el qual considera que el principal responsable de la seva marxa és el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Figueres, per no haver donat tot el recolzament esperat al projecte esportiu del Swimfaster.

El CN Swimfaster havia realitzat també activitats en d’altres piscines de la comarca, com ara la de Roses.

Nova etapa

A partir del dimarts de la setmana que ve, el club nascut a Figueres iniciarà, doncs, un nou projecte a la localitat de Salt, que Aznar qualifica “d’esperançador, amb reptes positius i nous”. A la piscina municipal de Salt, a partir d’aquest proper mes d’octubre, faran classes per a nens els dimarts i dijous (19.15-21 h) i per a màsters i triatletes, els dimecres (19.15-21) i divendres (19.30-20.30). Per a les inscripcions, els telèfons són 639 434 347 i 629 607 880.