Només dos equips de Tercera Catalana han pogut sumar els sis punts en joc en aquest inici de temporada; el Llançà i el Bàscara, que ho van aconseguir el cap de setmana passat. Per una part, el conjunt que entrena el garrotxí Jordi Boix va demostrar que el 0-5 de la jornada inaugural al camp del Vilamalla no va ser casualitat i aquest cop també va acabar jugant a plaer davant el Monells (4-1). Eladio Rodríguez va tornar a veure porteria i es manté pitxitxi amb quatre gols en dues jornades.

D’altra banda, els nois de Miquel Rivas van donar continuïtat al primer triomf davant el Borrassà (2-3) amb una victòria plàcida (0-3) al camp del Vilabertran, que s’ha col·locat de manera sorprenent com a cuer i amb el caseller de gols per estrenar. Marc Tremoleda, autor de 18 gols el curs passat, està estirant el carro ofensiu després de l’adéu de Felip Sans en el Bescanó.

Al ritme de Llançà i Bàscara volen afegir-s’hi altres conjunts que continuen imbatuts. És el cas, per exemple, de l’Esplais de Vasile Dragomir i el Viladamat de Marc Alabau, que van empatar entre si (2-2), igual que el Sant Miquel i el Cabanes (1-1). Amb quatre punts també es troba l’Agullana, que va treure un punt del camp del Marca de l’Ham (1-1).

Mentrestant, el Vilamalla es va refer de la derrota contra el Llançà amb un triomf agònic (1-2) al camp d’un Cistella que va veure com, els minuts finals, tornaven a ser fatídics pels seus interessos. Tanmateix, el Sant Pere es va treure el mal gust del debut amb una victòria en els darrers segons al camp del Bisbalenc (1-2).

L'Empuriabrava-Castelló segueix imbatut a cop d'empats

Després de quedar campió de Quarta Catalana l’Empuriabrava-Castelló s’està estrenant a Tercera per primer cop. El conjunt d’Albert Albert vendrà cara la seva pell i en els primers minuts ha sortit viu dels duels davant el Marca de l’Ham (1-1) i el Borrassà (2-2), rivals cridats a estar a la zona alta. Els de l’Aeròdrom s’han reforçat aquest estiu amb homes com Víctor López (l’Armentera), els germans Cesc i Oriol Sansalvadó (Sant Pere), Zurita (Garriguella) i Whotyson.

Nahuel Brentan debuta a la porteria del Marca de l’Ham

El Marca de l’Ham ha començat la temporada amb dos empats, contra l’Empuriabrava-Castelló (1-1) i l’Agullana (1-1). L’entrenador dels figuerencs, Edu Ortega, ja ha fet debutar els dos porters. A l’Aeròdrom, va estrenar-se Dani Luque i el diumenge davant els alberencs va ser el torn de Nahuel Brentan, fitxat aquest estiu i amb passat a l’Empuriabrava i el Vilajuïga. El Marca de l’Ham s’ha quedat aquesta temporada sense Sergio Rodríguez. Conegut com a Locki, l’ex del Figueres, Peralada i Bisbalenc ha penjat els guants havent rebut el juny el guardó dels «Amos de l’Àrea» com a porter menys golejat.