Narcís.

El nou projecte de l'Spar Citylift Girona amb Eric Surís al capdavant va disputar el primer partit de pretemporada i ho va fer davant el GEiEG GVC Gaesco de Copa de Catalunya. Un matx que va formar part de la jornada festiva que es va viure al Complex Esportiu del GEIEG a Sant Narcís dins la Diada del Bàsquet grupista.

El matx va estar dominat de forma clara per el conjunt d'Eric Surís, amb un marcador de 15-44 al descans que evi denciava les diferències de categoria entre els dos equips. Aquest enfrontament, però, va servir al nou tècnic per veure en acció a algunes de les noves incoporacions, així com posar en pràctiques sistemes que s'han treballat en aquestes primeres setmanes de treball.

Les dues jugadores més destacades de l'Spar Citylift Girona van ser precisament dues de les noves incorporacions: la mataronina Rosó Buch -28 punts i 5 assitències- i la pivot de 2,05 metres, Alminaitem -23 punts i 19 rebots- que va fer bons els seus centímetres per castigar al GEiEG dins la pintura.

Per part local, les més destacades van ser Valdayo -9 punts- i Mayoral -5 punts i 3 rebots- en un conjunt en que aquesta temporada entrenarà Joan Pau Torralba. Al finalitzar el partit es va dur a terme la desfilada i presentació de tota l'estructura de la base conjunta del GEiEG i de l'Uni Girona.

El proper test de pretemporada de l'actual subcampió de Lliga Femenina serà aquest diumenge al Pavelló Municipal de Platja d'Aro (12 hores) davant el campió d'Europa, l'Ekatimburg, que fa la pretemporada a la població gironina. Aquesta serà la penúltima prova de les gironines abans de disputar la Lliga Catalana el 25 de setembre davant el Cadi La Seu.