Amb l'adéu de bon començament de la Copa del Rei per culpa de la derrota de dimecres passat al Sardinero (2-1), el Llagostera centra ara tots els seus esforços i atenció en la competició domèstica i sobretot en vèncer lluny de Palamós, una fita maleïda que no s'assoleix des del diumenge 7 de juny del 2015. L'equip gironí espera donar continuïtat aquest vespre (19.30 h) a la primera victòria aconseguida el passat cap de setmana a la Lliga davant l'Atlètic Saguntí (2-0). Oriol Alsina possiblement introduirà canvis a l'onze tenint en compte que a la Copa del Rei va donar l'alternativa a joves com Soufiane, Zamorano o Cano.

Avui la història és completament diferent perquè la Lliga és realment la competició on els llagosterencs han de demostrar tot el seu potencial i respondre a les altes expectatives creades, per això, Alsina, tot i valorar que a Santander els seus jugadors "van lluitar fins al final perquè volíem guanyar, però no a costa de perdre diumenge a la Lliga". Una de les pèrdues que van patir a la Copa, a banda de perdre el tren de la tercera ronda, va ser el migcampista cedit pel Girona, Albert Vivancos. El de Bescanó esperava amb ganes la visita al Rico Pérez perquè aquest estadi va ser la seva llar durant la temporada passada, malauradament, un esquinç de turmell l'aparta de tota possibilitat d'enfrontar-se a l'equip on va jugar cedit l'any passat.

Tot i no poder ajudar els seus companys des de la gespa, Vivi alerta dels perills del seu exequip. Segons el becanoní, "hem d'aprofitar la mala ratxa de l'Hèrcules a la Lliga amb les dues derrotes seguides que sumen i jugar amb la pressió que tenen allà". Bon coneixedor de la categoria de bronze del futbol espanyol, una de les 19 cares noves del Llagostera 2016-17, explica que "la Segona B és una categoria molt complicada i el nivell dels equips, sigui major o menor, s'iguala dins del terreny de joc". Vivancos, que va ser dels darrers a arribar a la disciplina blaugrana, ja va debutar dissabte passat a casa davant l'Atlètic Saguntí i ara esperen estrenar-se vestits de blaugrana Pol Busquets, Pol Calvet i Shafa. D'aquests tres, Pol Calvet també va gaudir de minuts a la Copa del Rei.