El Bordils no va poder endur-se un triomf en la primera jornada de lliga en el seu quart curs a la Divisió de Plata. El conjunt dirigit per Pau Campos va donar una molt bona imatge en un matx igualat entre els dos conjunts i en què les baixes de Combis, Esteve Ferrer, Oriol Márquez i Comas no van ser un escull per lluitar per la victòria a Gijón, fins als darrers minuts, contra un Covadonga amb molt potencial.

La primera meitat s'iniciava amb poc encert del Bordils (3-1), però els homes de Pau Campos van saber redirigir la situació fins a empatar el matx. El Covagonga, però, no va perdonar en cap moment i va aconseguir un avantatge de tres dianes al minut 15 (9-6). La primera part va finalitzar 15-15, resultat que demostrava la igualtat entre els dos conjunts tot i el domini dels locals en alguns trams del matx. A la represa, però, els locals van poder tenir petits avantatges d'un i dos gols. Un fet que li va permetre jugar amb més calma que un Bordils que va arrisca per tal d'intentar tornar de Gijón amb almenys un empat. Dalmau Huix, amb sis dianes va ser el màxim golejador dels gironins. El resultat final, doncs, no representa la igualtat d'un matx en què el màxim avantatge del partit va ser d'aquests quatre gols però va arribar en els darrers minuts. Un tram final de partit en què els verd-i-blancs van arriscar.

Al final del partit el tècnic Pau Campos assegurava estar molt content de la imatge oferta pel Bordils en aquest debut: "Estic orgullós del partit que hem jugat i de la imatge que hem donat davant un equip amb exjugadors internacionals absoluts i en el qual hem donat la cara fins al final tot i les baixes que teníem". Tot i això, el tècnic lamentava no haver puntuat: "Sabem que haurem de picar molta pedra i això és molt llarg, però la d'avui era una pista per puntuar".