L'eliminació de la Copa del Rei dimecres a mans del Racing de Santander va deixar un peatge força car al Llagostera. A banda de quedar-se sense opcions de lluitar per enfrontar-se a un rival de Primera a la quarta ronda, el conjunt gironí va veure com perdia Albert Vivancos per lesió. El migcampista cedit pel Girona va haver de retirar-se del camp en llitera al voltant de la mitja hora de joc degut a un esquinç al turmell esquerre. Entre avui i demà li han de fer proves que determini l'abast exacte de la lesió. Vivancos, que ja va tenir uns minuts a la Lliga dissabte passat contra el Saguntí, es perdrà el partit contra l'Hèrcules que hauria suposat el seu retorn al Rico Pérez, on va jugar cedit la temporada passada pel Girona. Amb la samarreta del conjunt alacantí, Vivancos va patir un parell de lesions abans no es va convertir en indiscutible.

Debuts de Zamorano i Soufian

L'onze que va utilitzar el tècnic Oriol Alsina al Sardinero a la Copa presentava moltes novetats respecte a l'equip titular que venia utilitzant a la Lliga. A Santander van jugar els seus primers minuts com a titulars Ratti, San José, Zamorano, Vivancos, Soufiane, Simon i Cano. Per a alguns d'ells, les pessigolles a l'estòmac no van aparèixer perquè l'experiència dels anys ja els ha permès gaudir de partits d'alt nivell i en escenaris imponents com el Sardinero. És el cas de Ratti, Samu San José, Vivancos o Simon, però, per a d'altres sí que l'estrena com a jugadors del Llagostera va tenir una significació especial. Va ser el cas dels joves Zamorano, Soufiane o Cano.

D'entre tots aquests futbolistes que van intentar guanyar-se la confiança d'Alsina i "scar Álvarez a la competició del KO, n'hi figuraven tres que poden presumir de comptar pel cos tècnic tant a la Lliga com en la breu participació dels llagosterencs a la Copa. El més utilitzat, sense cap mena de dubte, és el lateral dret Carlos Albarrán, l'ex Prat ha jugat els quatre partits oficials com a titular, els tres de Lliga davant l'Espanyol B, l'Ebro i l'Atlètic Saguntí i el de Copa del Rei a Santander. D'altra banda i, seguint les petjades d'Albarrán també van repetir titularitat a la Copa el pivot Jordi Masó i el mitjapunta Álex Colorado, tots dos, a més a més, sumen dues titularitats a la Lliga.