Tommy Robredo i Albert Ramos, els dos grans favorits per endur-se el Campionat de Catalunya de tennis que s'està disputant fins demà al CT Girona, van superar amb comoditat la primera jornada del quadre final. Robredo, que es va inscriure per sorpresa a la competició dimecres després de sortir d'una lesió, va guanyar el jove Pol Fernández per 6-2 i 6-3, en un partit que li va servir al gironí per agafar ritme després de la seva aturada per operar-se d'un colze.

Pel que fa al primer cap de sèrie, Albert Ramos, va derrotar 6-3 i 6-2 Dino Callone del CT Girona en un partit que va aixecar molta expectació a la pista central del la instal·lació de Palau. El públic va poder veure com l'actual campió del Torneig desenvolupava un bon joc, tot i ser la primera ronda on costa més agafar el ritme.

A la categoria femenina, les dues caps de sèrie no van tenir cap dificultat per vèncer els seus respectius partits. Lourdes Domínguez davant Esther López per 6-2 i 6-1, i Laura Pous davant Alexandra Alegre per 6-1 i 6-1. La resta de partits van tenir resultats esperats, en una jornada on la calor va disminuir i va fer que l'ambient de tennis fos encara millor que a les jornades de la fase prèvia. El públic ja s'ha acostat a veure els partits, aprofitant que són portes obertes. També seran gratuïtes les finals de demà. En la categoria femenina cal destacar el partit entre Claudia Hoste i Cristina Ares Teixidó, que va acabar decantant-se per la segona, en tres set 4-6, 6-3 i 6-2. La saltenca Cristina Mayorova va perdre amb la vigent campiona, Guiomar Maristany, per 6-1 i 6-4.

Les semifinals d'avui seran Domínguez-Teixidó (13.00) i Maristany-Pous (no abans de les 14.30), en el quadre femení. I Ordeig-Robredo (no abans de les 16.00) i Ramos-Videla (no abans de les 18.00), en el masculí.