o hi ha res en ferm. Tampoc s'ha començat a fer cap mena de moviment per fer-ho possible, però pel cap de més d'un la idea ja fa temps que sura. És això, una simple idea;?uns quants conceptes a mig ordenar als quals encara cal donar forma. Això no seria fins d'aquí a uns anys, però n'hi ha que veurien amb molt bons ulls tirar-ho endavant. Un d'ells és Xavi Hernández, una de les personalitats més importants de la història del FC?Barcelona, qui revelava aquesta mateixa setmana a una entrevista per al programa El larguero de la Cadena SER, quin és el model de club que té en ment per a l'entitat blaugrana. Un Barça a l'estil Bayern de Munic, forjat per exfutbolistes, amb molts noms coneguts per la parròquia culer. El model no només és seu, sinó que neix de les converses de fa un temps amb Gerard Piqué, un jugador que té molt clar que un cop pengi les botes no pensa abandonar el Camp Nou. Al defensa fa temps que li ronda una idea pel cap i Xavi es va encarregar d'esbombar-la el passat dimarts.

L'egarenc revelava que la intenció de Piqué, com ell mateix ha reconegut en més d'una ocasió, és convertir-se tard o d'hora en president del Barça. D'això se n'ha parlat més d'una vegada al vestidor blaugrana i el mateix Piqué li ha explicat a Xavi quin podria ser l'organigrama en el cas que ell fos escollit per ocupar la llotja presidencial del Camp Nou. Xavi el va revelar l'altre dia. Amb Piqué com a màxim mandatari, la direcció esportiva seria per a Carles Puyol, mentre que Xavi seria l'escollit per dirigir la primera plantilla, fent-se així amb el càrrec d'entrenador. La mà dreta del vallesà a la banqueta seria un dels jugadors que encara formen part de l'equip barcelonista:?Sergio Busquets. L'estructura és molt similar a la que ostenta avui dia el Bayern de Munic, un dels clubs més poderosos i llorejats no només del continent, sinó també del planeta. Els bavaresos estan dirigits per l'exjugador Karl-Heinz Rummenigge i és assistit per diverses llegendes com Uli Hoenness, Franz Beckenbauer o Paul Breitdner, entre d'altres.

Mentre les cabòries de Piqué arriben o no a bon port, Xavi revelava també que «veig que entrenar m'està agradant. No sé si encaixaria al Barça, però aquesta és la idea». Una idea, això sí, «molt llunyana».