L'entrenador Marcelino García Toral va reconèixer haver-se equivocat en les seves declaracions, va lamentar que s'hagi posat en dubte la seva honradesa i va requerir al president del Rayo Vallecano, Raúl Martín Presa, una rectificació pública de les seves manifestacions, en què va comparar el llavors tècnic del Vila-real amb el pilot de Lufthansa «que va causar la mort de 129 persones» en un accident aeri. Tot plegat perquè encara cueja la derrota dels groguets contra l'Sporting, en l'última jornada de la lliga passada, que va representar la permanència dels asturians, precisament el club on s'havia format Marcelino.

«Requereixo públicament el senyor Martín Presa perquè es retracti en les pròximes hores per la seva desafortunada opinió pública, per la comparació entre la meva persona i el pilot de Lufthansa. Ni estic boig, ni sóc un assassí; la meva professió és ser entrenador de futbol, ??honrat i professional. El senyor Presa m'ha insultat i ofès. Si no rectifica exercitaré les opcions legals oportunes», va dir Marcelino en una roda de premsa convocada per donar la seva versió sobre aquell partit i la seva destitució del Vila-real poc abans d'iniciar-se la lliga.

El preparador asturià va reconèixer «haver-se equivocat» en les seves declaracions realitzades abans de l'últim partit de lliga davant l'Sporting, quan va manifestar que volia que els del Molinón se salvessin. «Vaig parlar més amb el cor que amb el cap», però mai vaig faltar a la meva professionalitat». Després de la derrota del Vila-real, que salvava l'Sporting, l'esposa de Marcelino va fer un polèmic tuit, criticat encara ahir pel president de La Lliga, Javier Tebas, assenyalant que tornava a casa «amb la feina feta».