La calor va ser la gran protagonista de la segona jornada de la fase prèvia del Campionat de Catalunya absolut de tennis que s'està disputant a les instal·lacions del CT Girona. La jornada d'ahir va veure com els gironins Jordi Borrisser (CT Girona), Leonel Videla (CT Aeròdrom) i Dino Callone (CT Girona), en categoria masculina, i Nora Ayala i Cristina Mayorova (les dues del CT Salt), en ?categoria femenina van passar ?ronda i arriben a l'eliminatòria final de la fase prèvia. Quatre jugadors del quadre masculí i quatre jugadores del quadre femení entraran a jugar al quadre final a partir de demà.

timing «molt més lent». L'entrada a les instal·lacions del CT Girona per seguir el campionat és gratuïta, tant en la fase prèvia, que es culmina avui, com en el quadre gran i les finals del proper dissabte. Televisió de Catalunya oferirà en directe aquests partits on hi haurà en joc la lluita pel títol.

Albert Ramos, 33è del ranquing ATP, defensarà a partir de dijous el títol que va guanyar l'any passat en aquest mateix escenari. Marc López, que també tenia opcions de competir a Girona, en principi no ho farà perquè segueix viu a l'Open dels EUA en dobles. López va guanyar la medalla d'or fent parella amb Rafa Nadal als Jocs de Río.

En la jornada d'ahir, entre d'altres resultats, Leonel Videla (CT Aeròdrom) va guanyar Jeremias Lima per 6-1 i 6-2, Dino Callone (CT Girona) s'imposava a Gonzalo García-Nieto per 6-7 (4), 6-3 i 6-1, i Jordi Borrisser superava per 0-6, 0-6 Sergi Rossinés. En el quadre femení Nora Ayala (CT Salt) guanyava a Alessandra Maya per 6-4 i 6-1, mentre Cristina Mayorova (CT Salt) es desfeia per 6-2 i 2-0 (retirada) de Catalina Medici. Avui es resoldrà la fase prèvia.