El primer heroi llagosterenc. Amb l'empat a un davant l'Espanyol B i la derrota al camp de l'Ebro (2-0), el Llagostera estava obligat a reaccionar i així ho va fer dissabte de la mà de Marc Fernández. Els d'Alsina eren mereixedors del major premi, els tres punts, però la defensa de l'Atlètic Saguntí no es deixava sorprendre. La insistència blaugrana, però, va tenir recompensa i finalment el mur valencià va caure gràcies a les dues dianes del davanter barceloní ja avançada la segona meitat.

Per al màxim golejador dels blaugrana en aquest inici de Lliga, la primera victòria del curs va deixar entre la plantilla una sensació d'alleugeriment. Segons Marc Fernández, «el Llagostera té unes expectatives altes i nosaltres mateixos ens posem una pressió que no hauríem de tenir». Per això, l'ex del Sabadell assegura que «ens hem tret un pes de sobre i ara esperem anar cap amunt».

L'extrem creu que els llagosterencs, davant l'Atlètic Saguntí, «vam patir l'angoixa d'haver de marcar i això ens va fer caure en la precipitació». Marc Fernández té la recepta per superar aquesta pressió: «la clau és jugar tranquils perquè hi ha un molt bon equip». En l'aspecte personal, Marc Fernández va abandonar el Nou Estadi amb un somriure d'orella a orella pel doblet de gols aconseguit però, sobretot, allò que el va fer sentir més feliç va ser haver donat tres punts d'or als blaugrana: «estic content perquè els gols van servir per treure'ns el neguit d'haver de marcar i ara espero que en vinguin més». En clau de futur, la competició no permet ni un respir perquè demà (20:30 h) els del Gironès disputen la segona ronda de la Copa al Sardinero davant el Racing i diumenge els espera un Hèrcules ferit amb dues derrotes seguides. Segons Fernández, «són dos bons partits que serviran per veure quin nivell té l'equip».

Convocats per a Santander

L'expedició del Llagostera viatja aquest matí cap a Santander per quedar-hi concentrat al vespre a l'espera del duel de Copa de demà contra el Racing. La convocatòria és aquesta: Moragón, Ratti, Masó, Albarrán, Álex Colorado, Marc Martínez, Vivancos, Robert Simón, Rubén Martínez, Carlos Cano, Samu, Setti, Manel, Pol Calvet, Eloi Zamorano, Marc Ferrer i Soufian. Alsina ha donat descans a Marc Fernández.