L'atleta Bruno Hortelano ha estat ingressat d'urgència després de sofrir un accident de trànsit. El plusmarquista espanyol dels 100 i 200 metres està sent operat de greus ferides a la mà, amb diversos ossos i tendons trencats, segons ha informat Alberto Armas, agent de l'esportista, a través de Twitter.

Hortelano també ha sofert un cop al cap, tot i que sembla que no li ha causat ferides de gravetat.

L'atleta de 24 anys, que està ingressat a l'Hospital Dotze d'Octubre de Madrid, viatjava en el seient del copilot al moment de l'accident.

Segons han informat fonts de l'hospital 12 d'Octubre, on l'atleta es troba ingressat a la UCI en estat greu, Hortelano ha resultat ferit després de perdre el control del seu vehicle i impactar contra la part central de la via. L'accident ha ocorregut a les 06.59 hores en el citat punt, on els sanitaris han atès al jove, que presentava una mà "catastròfica" i amb el risc d'amputació, per la qual cosa ha estat traslladat a l'esmentat hospital.

L'altre ocupant del vehicle ha resultat il·lès.

A conseqüència de l'accident, el turisme, que va xocar contra la part central de la via, ha quedat en el carril esquerre, per la qual cosa el sinistre va causar importants retencions de tràfic.