Tres de tres, l'únic equip que ha fet el ple en aquesta temporada. El Peralada va aconseguir la victòria al camp del Vilassar de Mar i, juntament amb els triomfs aconseguits en les dues primeres jornades de Lliga, al camp del Santfeliuenc (0-3) i a casa davant l'Europa (2-1), se sitúa líder en solitari, amb els nou punts disputats a la butxaca.

El Peralada va posar ben aviat fil a l'agulla i, en la primera aproximació amb perill, el juvenil Sergi Álamo aconseguia enviar la pilota al fons de la porteria defensada per Pacheco. Álamo recollia una pilota refusada per sorprendre el porter amb un xut creuat i anotar el primer gol del partit. L'avantatge, però, va durar poc i, cinc minuts més tard el Vilassar aconseguia tornar la igualtat en el marcador amb un gol de l'ex-Palamós Roger Matamala, que batia el porter debutant Richi.

L'equip gironí no es va deixar intimidar pel conjunt local i una jugada de Javi Sánchez i Coro la va culminar Draman, en el minut 23, per tornar a avançar els d'Arnau Sala, amb un xut ras enganxat al pal esquerre de la porteria de Pa?checo. Abans del descans el Vilassar hauria pogut empatar, però Brian va enviar la pilota massa creuada des de la frontal de l'àrea de Richi.

A la segona part, el Peralada va sortir controlant el partit i amb ganes de tancar-lo, però sense sort de cara a porteria, sobretot en el primer quart d'hora, en què tant Sergi Álamo com Djack Traoré van tenir oportunitats per segellar la victòria.

Els locals, a un quart d'hora pel final, van estirar línies per intentar buscar l'empat i els xampanyers ho van aprofitar per buscar la sorpresa, que la va tenir Coro a cinc minuts pel final, però el porter local, Pacheco, va impedir que sentenciés el partit.

Fins al final (amb quatre minuts de descompte) els d'Arnau Sala van aconseguir mantenir el resultat, impedint que els locals disposessin de cap ocasió de gol i, d'aquesta manera, assegurar-se el ple de victòries en aquest inici de temporada immillorable. Ara toca seguir treballant en la mateixa línia per tal de mantenir la dinàmica positiva de l'equip.