El Palamós va saber patir ahir en la visita al camp del Cerdanyola per sumar tres valuosos punts que mantenen el degà a la part alta de la classificació de Tercera. La segona victòria consecutiva val el segon lloc a la taula. Els costaners, però, ho van haver de treballar fins al final perquè del 0-3 que tenien a l'inici de la segona part, van acabar veient com els locals intentaven remuntar i escurçaven distàncies fins al 2-3 ja en el temps de descompte.

El degà impressiona amb un inici de lliga somiat, malgrat que a principis de temporada el tècnic Joan Màrmol havia advertit que la categoria aquest any seria molt dura i que tocaria patir. Els set punts actuals fan coixí de cara a l'objectiu primordial, que és la permanència, però ningú pot treure als socis i aficionats del Palamós les ganes d'il·lusionar-se veient aquest prometedor començament de lliga.

La primera victòria a domicili va arribar amb una dosi de patiment important perquè els costaners, als 10 minuts de la segona part, gaudien d'un còmode i ampli avantatge de 0-3 gràcies a les dues dianes gairebé seguides d'Ivan Garcia i Aleix Feixas, que s'afegien a l'aconseguida per Guillem Cornellà als 4 minuts de joc. El Cerdanyola, tot i el clar marcador en contra, mai no es van rendir i els seus homes més avançats, com Oriol Molins, Elhadji, Collado o Daisuke, van posar setge a la porteria defensada per Manzano. L'1-3 del japonès a un quart del final va inquietar mínimament el Palamós, que al descompte veia com el marcador se situava 2-3. El degà va saber tenir la tranquil·litat necessària per endur-se els tres punts i no engegar en orris tot el que havien assolit.

El 0-1 de Cornellà a la primera part ho havia encarrilat, amb una acció que va comptar amb la col·laboració d'un defensa local a l'hora de desviar la trajectòria de la pilota. A partir d'aquí els de Toni Carrillo van agafar el comandament del joc i van disposar de bones ocasions, però unes vegades Manzano i d'altres, la defensa gironina, van desfer el perill.

El Palamós va sentenciar en els primers deu minuts de la segona quan Ivan García i Feixas situaven el 0-3. Dos contraatacs de llibre van permetre els palamosins deixar gairebé groguis el rival. El Cerdanyola no va llançar la tovallolla i va aconseguir situar-se 2-3, però va fer tard i el triomf va ser pels gironins. El proper partit, Palamós-Muntanyesa, es jugarà dissabte (18.00).