Per primera vegada el Bordils disputarà la ronda inicial de la Copa del Rei lluny del Blanc-i-Verd. Ahir es va celebrar el sorteig de la Primera Ronda de la Copa del Rei i els de Pau Campos van quedar enquadrats amb l'Alcobendas, equip que va quedar en pitjor lloc que els gironins la temporada passada. La superació d'aquesta primera ronda donaria com a premi als de Pau Campos rebre un equip de la Lliga Asobal, en aquest cas, el rival seria el Bidasoa Irun, de l'ex-Bordils Edu Nonó, tot un al·licient per donar-ho tot, encara més, a la pista madrilenya.

L'Alcobendas és un equip ja conegut per als gironins a la Copa del Rei. S'hi van enfrontar en primera ronda de Copa la temporada 2014/2015, en la qual van vèncer per 30-28, al Blanc-i-Verd. Ara els de Pau Campos buscaran tornar a superar-los, però al seu territori.

Campos, però, és conscient que la gesta serà difícil. "L'Alcobendas és l'equip que tothom volia evitar" i matisa que "després del desencís de la temporada passada ha fitxat molt bons jugadors, molts que havien jugat ja amb ells, però que havien volgut provar sort en altres equips, i serà un rival molt complicat aquesta temporada".

De tota manera, confessa que per al Bordils superar aquesta primera ronda té un al·licient extra al que representa ja de per sí gua?nyar un partit: "Saber que, si superes aquesta primera eliminatòria hauràs de jugar al Blanc-i-Verd davant de tot un Bidasoa Irún en què, a més, hi ha l'Edu Nonó, ens donarà un plus de motivació per vèncer a Alcobendas".

Haver quedat en vuitena posició, la millor des que el club milita a Divisió d'Honor Plata, ha portat que, per primera vegada el Blanc-i-Verd es quedi sense partit de Copa del Rei, almenys en la jornada inaugural del torneig. Això, segons el tècnic "és una llàstima, perquè a més de tenir un desplaçament difícil s'hi ha de sumar la despesa que comporta i deixar la recaptació a zero, en un partit en què sempre acabàvem omplint el pavelló. Econòmicament és una doble pèrdua" i això, per un club petit com el Bordils, suposarà un gran esforç.

Pau Campos també vol veure la part positiva del sorteig ja que, si bé l'Alcobendas ha fet moltes incorporacions, això li pot fer una mala jugada, perquè "nosaltres fa temps que tenim les coses molt treballades i molts mecanismes que ja surten de manera automàtica. Fas les variacions sobre coses ja fetes i treballades. Ells, tot i haver recuperat molts jugadors que ja hi havien jugat, tenen un entrenador nou i esperem que els costi adaptar-se a les rutines d'equip".

La resta de partits

Els altres partits de primera ronda son: Amenábar-Teucro; Cajasur Còrdova-Zumosol ARS Palma del Río; BMC-Alarcos Ciudad Real; Tolosa Eskubaloia-MNT Seguros Zamora; Cisne-Covadonga; Torrelavega-Gijón Jovellanos i Viveros Herol Nava-FC Barcelona B Lassa. Les eliminatòries seran a partit únic els dies 1 i 2 d'octubre.