Pilars del Girona les darreres temporades, Isaac Becerra i Jaime Mata no van tenir cap compassió del seu exequip ahir. Tots dos es deuen ara al Valladolid i malgrat que, al final del partit, el porter colomenc reconegués que se li havia fet "estrany" enfrontar-se als seus excompanys, en un terreny de joc no hi ha amistats ni sentiments que valguin. En futbol ja se sap que força sovint passa que els antics jugadors acostumen a marcar contra el seu anterior club. El clàssic gol de l'ex que ahir va fer Jaime Mata. El madrileny va estrenar el seu compte golejador de la temporada amb una diana des dels onze metres després d'un penal comès per Kiko Olivas a José Arnáiz.

Mata va celebrar-lo eufòricament i al final del partit va detallar que en cap moment havia volgut faltat al respecte al Girona. "Era el meu primer gol d'aquest any. Al Girona li he mostrat respecte des del primer fins a l'últim dia. De cap manera li he faltat al respecte", deia el madrileny en referència a la moda que alguns jugadors han instaurat de no celebrar els gols contra els seus exequips.

De la seva banda, i coses també del destí, Becerra va veure com era el seu exequip qui li feia el primer gol del curs i acabava amb una ratxa de 240 minuts imbatut. El porter de Santa Coloma de Gramenet s'havia mantingut invicte contra l'Oviedo i el Rayo Vallecano amb aturades espectaculars marca de la casa. Ahir però, Becerra no va poder fer res per evitar que el xut de paràbola de Borja García el superés per alt i entrés a la porteria al quart d'hora de la segona part. Fins aleshores havia estat un espectador més del partit.

Un cop acabat el matx, sobre la mateixa gespa, tots dos es van abraçar amb excompanys i extècnics i també a la zona mixta van estar una bona estona enraonant i comentant la jugada. En aquest sentit, Becerra admetia que les sensacions havien estat estranyes durant els noranta minuts. "Es fa estrany tenir-los en contra quan he estat tres o quatre anys sent company seu al mateix vestidor", deia. Pel que fa al gol de Borja García, Becerra, sempre autocrític, es va mostrar resignat a la genialitat del madrileny. "Té qualitat per fer gols així i ho sabia. M'ha sorprès. Li ha sortit un llançament perfecte amb la paràbola", detallava. Becerra va desitjar "el millor" per al Girona en un futur fins que el Valladolid visiti Montilivi a la segona volta.