Va obrir la llauna, va provocar el penal i l'expulsió d'un jugador de La Pobla de Mafumet i va transformar la pena màxima que obria el camí cap a la golejada (4-1). Jaume Duran va demostrar diumenge en el debut a casa dels de Mármol, la qualitat tècnica que el va dur a fitxar pel Girona en el retorn dels de Montilivi a la Segona Divisió A (2008-2009) i fer el primer gol dels blanc-i-vermells a Balaídos (0-1).

El jugador banyolí va donar un pas endavant contra la Pobla de Mafumet, jugant uns 75 minuts abans de ser acomiadat amb una sonora ovació per part de la parròquia local. «L'objectiu és arribar als 40 punts», va afirmar el protagonista. El veterà jugador dels palamosins es mostrava content per la seva actuació personal però, sobretot, pels tres punts de l'equip. «Portem una dinàmica molt bona com ja vam demostrar a Figueres, però això és molt llarg», apunta, afegint que «ja tenim quatre punts que ens apropen un xic més a l'objectiu principal de la temporada: la salvació».

Duran va qualificar «d'immens» el treball de l'equip davant el conjunt de Martín Posse i «sí que jo vaig contribuir a la victòria amb dos gols, però el mèrit és de l'equip». El punta del degà gaudeix de veure l'equip a la part alta de la classificació, malgrat que només s'han jugat només dues jornades. «Ens agrada veure'ns allà a dalt tot i estar només a la jornada dos, a més jo venia d'un any complicat a Peralada on lluitàvem a la part baixa». Tot i axiò, afirma que «hem de tocar de peus a terra».