Fins el proper 31 de gener el mercat a Tercera Divisió és obert i alguns equips, amb la lliga començada, podrien tenir moviments a la plantilla. És el cas del Figueres, que no podrà comptar amb una de les incorporacions que havia realitzat aquest mateix estiu.

Es tracta del migcampista Pitu Labrador, que deixa la disciplina unionista per incompatibilitat laboral i no podrà continuar sota les ordres de Chicho. El jugador, que va arribar procedent del Base Roses, de Segona Catalana, no podia compaginar els entrenaments amb la feina i és per això que de mutu acord amb el club va rescindir el contracte. No obstant això, l'exjugador del Figueres i el Base Roses ja ha trobat equip. Ho farà al Ripoll, de Quarta Catalana, equip amb el qual ja ha disputat dos partits amistosos en aquests últims dies, davant el Gironès Sàbat i el Taradell, tal com confirma la mateixa pàgina web del conjunt ripollès. L'entrenador de la Unió, Chicho, afirma que «si hi ha una bona oportunitat de mercat, incorporarem un jugador per cobrir aquesta baixa». El tècnic es mostra molt satisfet amb la plantilla que té i ara com ara no veu urgent fer-hi més retocs.

D'altra banda, des de Reus apuntaven que el tercer porter de l'equip, Aitor Embela, podria convertir-se en futbolista de l'equip empordanès, una possibilitat desmentida pel club. De fet, Chicho va afirmar que està molt content amb els tres porters que té i que compta amb ells per tota la temporada. El conjunt del Baix Camp va informar del fitxatge d'Antonio Sillero, procedent del Còrdova, com a tercer porter i això va suposar la marxa d'Embela, el qual deien que el Figueres seria el seu pròxim destí, tot i que sembla que finalment no serà així. El pare de l'Aitor, José Manuel Embela, va ser jugador del Figueres entre el 1993 i el 1996 a Segona B.