Sergio Ramos, capità de la selecció espanyola, no va ocultar ahir a la seva arribada a la primera concentració amb Julen Lopetegui com a entrenador, la seva sorpresa per l'absència del jugador que li deixa el braçalet de capità, Iker Casillas. «A tots els sorprèn quan un jugador tan emblemàtic i històric per al futbol espanyol i mundial no ve», va reconèixer Ramos preguntat pels mitjans sobre Casillas abans de ser rebut per Lopetegui a la residència de La Ciutat del Futbol. «Sempre és una absència important, és el nostre primer capità i és estrany ser en una convocatòria i que no es vegi l'Iker, però és respectable la decisió del nou tècnic en una nova era amb un canvi radical. Tenim molta il·lusió de fer les coses bé», va manifestar.

Ramos va reconèixer que ha parlat per telèfon amb Casillas sobre aquesta situació, però no va voler revelar què es van dir. «Hi parlo moltíssim, som molt bons amics. No sóc el més idoni per comentar res, cal respectar la idea del míster i la d'Iker, que és el protagonista i si vol explicar alguna cosa ha de ser ell. Jo no sóc ningú per parlar en el seu nom».

Mentrestant, el nou seleccionador, Julen Lopetegui, va comparèixer davant els mitjans al costat del seu cos tècnic per donar inici ja a la seva nova etapa, en laprimera jornada amb els convocats pels partits d'Espanya davant Bèlgica i Liechtenstein. «És el primer dia de la classe, estem contents i il·lusionats, amb la lògica emoció i amb papallones a l'estómac. Tenim moltes ganes i il·lusió de treballar», va afegir. L'objectiu de Lopetegui és mantenir l'essència del joc i potenciar-lo amb nous detalls. «En el futbol l'estil el marca el tipus de jugador. Els que tenim ens marquen créixer al voltant de la pilota, sent capaços de competir a altres nivells quan calgui».