El gol és el bé més preuat en el món del futbol i, alhora, el que més car es paga quan se'n vol sortir a buscar al mercat. El Llagostera, pel que fa a l'apartat golejador, no està tenint un inici de lliga com s'esperava. Amb només un gol en dues jornades de lliga, està clar que millorar la definició s'està convertint en una de les assignatures que l'equip haurà d'aprovar amb el pas de les jornades. La secretaria tècnica blaugrana, encapçalada per l'entrenador Oriol Alsina, no ha escatimat esforços a l'hora no només de reforçar tota la plantilla, sinó també d'apuntalar la zona d'atac. El maresmenc ha treballat braç a braç amb Javi Salamero i Gerard Escoda amb la intenció de formar una plantilla competitiva, però sobretot de tenir a les seves ordres un equip que tingui gol.

Durant aquest estiu, els del Gironès s'han assegurat una bona nòmina de futbolistes amb un clar caràcter ofensiu i golejador que, des del cos tècnic blaugrana, s'espera que ben aviat pugui donar els seus fruits. En les dues primeres jornades del campionat de lliga (l'empat 1-1 a casa contra l'Espanyol B?i la desfeta per 2-0 al camp de l'Ebro d'aquest passat diumenge) han participat un munt de cares noves a les files llagosterenques;?la gran majoria d'elles, amb l'etiqueta de golejadors penjada al coll. De moment, però, no han tingut la sort ni tampoc l'encert de fer entrar la pilota a dins la porteria contrària. Els Marc Fernández, Rubén Martínez, Álex Colorado, Rafa Jordà, Pablo Sánchez, Manel, Robert Simón i Carlos Cano han provat de superar els porters de l'Espanyol B?i també de l'Ebro, però tan sols el migcampista Marc Martínez, un home que va confessar que la seva especialitat no és precisament la de marcar gols, ha estat l'únic capaç de perforar la xarxa de l'adversari de torn. A?més, va fer-ho des del punt de penal.

És molt aviat per encendre cap tipus d'alarma perquè la competició tot just acaba de donar les seves passes. A més, en el cas del conjunt llagosterenc és imprescindible aplicar una dosi de paciència, tenint en compte que la plantilla és pràcticament nova al cent per cent, amb 16 fitxatges realitzats.

Alsina demana paciència

El tècnic d'Arenys de Mar, Oriol Alsina, és del tot conscient, com va apuntar després de la primera jornada, que «encara és necessari que passin unes quantes setmanes per veure la millor versió d'aquest Llagostera». A més, com va explicar després de la derrota a l'estadi de l'Almozara de Saragossa, el botí d'un punt de sis i de tan sols un gol a favor no el preocupa en excès perquè «crec que hem estat molt superiors a l'Ebro, hem gaudit de més i millors ocasions i l'únic que ha passat és que no hem ficat la pilota on tocava».

El que és clar és que el malefici a domicili tampoc s'ha pogut trencar als primers compassos del retorn del club a la Segona Divisió B. Un dels objectius dels homes d'Alsina en el primer partit lluny de la Costa Brava era el d'acabar d'una vegada per totes amb la malastrugança que persegueix els blaugrana fora de casa. Després d'acumular tota la lliga passada sense vèncer lluny de Palamós, el passat diumenge a Saragossa els gironins van allargar els registres negatius fins als 22 partits sense sumar els tres punts a domicili. El proper intent del Llagostera per posar el punt i final a més de quinze mesos sense guanyar a fora serà el diumenge 11 de setembre a l'estadi Rico Pérez d'Alacant, llar de l'Hèrcules.

Dissabte, contra el Saguntí

El Llagostera va fer oficial ahir l'horari definitiu del partit corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga que enfrontarà l'equip blaugrana amb l'Atlètic Saguntí. El duel, fixat per aquest dissabte 3 de setembre, donarà el seu tret de sortida a partir de dos quarts de 7 de la tarda. El conjunt valencià arribarà a Palamós amb uns números similars als blaugrana: només sumen un punt de 6 possibles, encara no coneixen la victòria i en l'únic desplaçament que han fet fins a la data van caure derrotats:?va ser a la jornada inaugural, per 3-1, amb el Barça B.