L'Sporting ha confirmat a primera hora de la tarda d'avui l'arribada del lateral brasiler Douglas Pereira, que jugarà aquesta temporada en qualitat de cedit pel Barcelona a la recerca dels minuts que no ha tingut en el conjunt blaugrana.

La incorporació de Douglas serà gratis per l'Sporting, ja que el Barcelona es fa càrrec de la totalitat de la seva fitxa, si bé sembla ser que l'equip de Gijón hauria d'abonar certes quantitats si el lateral no juga un determinat nombre de partits.

Douglas va arribar al Barcelona fa tres temporades en què gairebé no ha disposat de minuts, ja que ha patit diverses lesions i a més no ha aconseguit mai entrar en els plans de Luis Enrique pel que el brasiler busca a l'Sporting rellançar la seva carrera disposant de minuts .

L'Sporting té cobert el lloc de lateral dret amb Lora i Lillo, però després de l'arribada de Douglas, Abelardo podria aprofitar la polivalència de Lillo per suplir qualsevol contingència tant en la posició de central com especialment al lateral esquerrà en què només compta amb Isma López.

En els últims dies a l'Sporting s'han produït diversos moviments de sortida, ja que el bosnià Vranjes va arribar a un acord per desvincular-se del club de Gijón i posar rumb a la lliga russa mentre que el central del planter Julio també surt rumb a la segona divisió anglesa, encara que aquest en qualitat de cedit.

D'altra banda, el jove central Meré ha estat convocat per formar part de la selecció sub-21 per als partits de classificació per al Campionat d'Europa de la categoria que tindrà lloc el proper 1 a Castelló davant San Marino i el 5 a Malmö enfront de Suècia.