L'acord definitiu del fitxatge de Paco Alcácer pel FC Barcelona es concretarà avui oficialment. Els números de l'operació estan ja tancats, amb un traspàs de 30 milions d'euros més dos de variables esportives, per un contracte de cinc anys. L'operació està encallada perquè en el traspàs també hi entra el jove Munir El Haddadi, qui recalarà a l'entitat valenciana, i no al Celta, com el davanter pretenia. Quan es resolguin uns assumptes administratius relatius a la marxa de Munir -bàsicament si marxa traspassat amb opció de repesca o cedit amb opció de compra-, el Barcelona i el València tenen intenció de fer pública l'operació, la segona aquesta temporada entre l'equip del Túria i el Barça, després del fitxatge d'André Gomes. D'aquesta manera, el València haurà rebut aquest estiu 65 milions d'euros per part de l'equip blaugrana en dues operacions.

Paco Alcácer ja era ahir a Barcelona i al matí es va sotmetre a les revisions mèdiques pertinents prèvies a l'anunci del seu fitxatge. Als 22 anys, el valencià completarà la davantera de l'equip de Luis Enrique Martínez i lluitarà pels minuts que li deixin Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Júnior, intocables durant tota la temporada passada.

Messi viatja amb molèsties

D'altra banda, l'atacant blaugrana Lionel Messi es va sotmetre ahir a unes proves mèdiques després de patir unes molèsties contra l'Athletic, però que no li impedeixen viatjar a l'Argentina, per incorporar-se amb l'Albiceleste. Segons els serveis mèdics del Barcelona, Messi pateix «unes molèsties a l'adductor esquerre». El futbolista viatja amb un informe mèdic i segons la seva evolució estarà o no disponible per jugar amb la seva selecció. Després d'anunciar el seu adéu en acabar la Copa Amèrica Centenari, el jugador va reconsiderar la seva decisió i acudirà al debut com a seleccionador d'Edgardo Bauzá. Argentina juga l'1 de setembre contra l'Uruguai, i el 6 de setembre contra Veneçuela, partits ambdós per a la classificació del proper Mundial de Rússia 2018.