Estrena de l'Olot al Municipal i victòria dels garrotxins davant la seva afició. Els de Ramon Maria Calderé, que van veure's en el contratemps de rebre un gol a la primera part, davant el Júpiter, van saber reaccionar a temps i arreglar el resultat a la segona. I de quina manera. Els olotins ja van començar mostrant la pólvora de la que disposen i, primer Hèctor i després Mas, en dues ocasions, van provar sort davant la porteria de Víctor. El Júpiter, que havia fet alguna tímida aproximació va trobar un premi excessiu als seus mèrits al minut 20, gràcies a una acció culminada per Pau. L'Olot, després de deu minuts noquejat, va reaccionar i va ensenyar les urpes, que encara s'havien d'esmolar i, tot i posar setge a la porteria visitant en els darrers deu minuts, el resultat seguia en contra camí dels vestidors.

A la represa l'escenari va canviar completament. L'Olot va posar la directa i va deixar el Júpiter totalment tancat dins el seu camp. Sergio Álvarez va fer el gol de la igualada aprofitant amb l'esquerra un rebuig d'una falta picada per Héctor, al minut 49. Una reacció ràpida era el que necessitava l'Olot i no ho podien haver fet millor. L'empat va donar ales als de Calderé i, cinc minuts més tard Dembo aconseguia rematar al segon pal una centrada mil·limètrica de Blázquez per capgirar el resultat.

Ja per davant en el marcador els garrotxins van fer i desfer com van voler, fent ballar el seu rival al so de la música que tocaven i, ja a cinc minuts per al final, Marc Mas va apuntar-se a la festa. Al minut 85 aconseguia rematar al fons de la porteria una centrada de Dembo, el millor del partit i, ja en temps de descompte, aconseguia culminar una bona triangulació entre Uri i Dembo per anotar el quart gol.

L'Olot, que venia de guanyar a Ascó, va debutar amb bon peu a casa, mostrant totes les cartes i enviant, des del Municipal, un missatge a tots els seus rivals.