Més de 500 corredors van participar ahir a la Cocollona Night Run, que es va adjudicar l'atleta lloretenc Josep Lluis Blanco en la seva modalitat de 5 km, mentre que Jordi Rabionet ho va fer en la distància de 10 km.

La cursa, que es va iniciar a les deu de la nit, va tenir el seu punt de sortida al parc de la Copa de Girona. Els atletes que van escollir completar el recorregut de deu quilòmetres van enfilar cap a la plaça Independència per travessar el riu Onyar al Pont de Pedra i passar per davant de l'Ajuntament, seguint per Ciutadans i el carrer de la Força abans de passar per davant de la Catedral de la ciutat. Després de tornar a creuar el riu, els corredors es van endinsar al Parc de la Devesa i van arribar fins al Pavelló de Fontajau per tornar fins al Parc de la Copa, el mateix lloc de partida. Els que optaren pel recorregut curt van sortir a la mateixa hora i van compartir el traçat amb els participants dels 10 km fins arribar a la Devesa, on acabarien la cursa.

Un dels al·licients de la competició era que, una vegada més, els atletes havien de fer ús del frontal, ja que es va apagar l'enllumenat públic en part del recorregut per tenir, realment, la sensació de nocturnitat en aquesta cursa urbana, un al·licient afegit.

Classificació. 10 km masculí: 1.J. Rabionet (32:46); 2.J. L. Cruz (33:39); 3. D. Gonzalo (34:02). 10 km. femení: 1.C. Baudry (42:54); 2.A. Haro (44:21); 3.N. Castanyer (46:33). 5 km masculí: 1.J. L. Blanco (15:24); 2.D. Gubau (15:26); 3.J. Santos (16:21). 5 km femení: 1.C. riviere (29:31); 2.C. Alemany (21:40); 3.Beth Rubio (22:00).