El Girona ja ha passat pàgina als Mata, Becerra i Lejeune. La grada, amb només dos partits, ja comença a intuir qui seran els seus nous ídols, i en aquest sentit, Portu i Longo ja tenen un bon tros de camí fet. L'exjugador de l'Albacete confirma les expectatives de la pretemporada i marca el seu primer gol oficial, mentre que l'italià ja ha vist porta dos cops.

Cristian Portugués, "Portu", va donar una lliçó magistral, en el seu primer partit de Lliga a Montilivi, de ganes i compromís amb el projecte al qual ha arribat procedent de l'Albacete. Portu, format a les categories inferiors del València, va arribar a debutar amb el primer equip quan encara era jugador del fililal, va ser el primer dels fitxatges fets per Quique Cárcel i, de moment, sembla que ha posat la directa per convèncer l'afició. Ahir, partint des de la mitja punta, va generar molt perill, oferint-se, recuperant i repartint joc cap als seus companys. A més a més, va tenir el premi de marcar el segon gol de l'equip, després d'una gran jugada d'estratègia, en què els davanters van atreure la defensa i ell, tot sol, va poder afusellar el porter de l'Elx poc abans del descans.

L'altra incorporació que està donant els primers rendiments, és el davanter italià Samuele Longo. Amb menys d'una hora sobre el terreny de joc ha estat capaç de marcar dos gols. El primer la setmana passada, al camp del Sevilla Atlètic. Un gol psicològicament important. Longo va sortir al minut 63 i no duia ni deu minuts sobre el terreny de joc, que va marcar el gol que iniciaria la remuntada del Girona, guanyant molt bé l'espai entre els dos centrals rivals. El segon de l'italià va arribar ahir. També sortint de la banqueta, el minut 64, i també amb deu minuts sobre el terreny de joc, sentenciava amb el tercer gol del partit. Un autèntic golàs, de nou pur, que converteix en or qualsevol ocasió que li arriba, en aquest cas una assistència des de la dreta de Portu.

Longo, amb passat a Primera Divisió (va estar cedit per l'Inter de Milà a l'Espanyol i al Rayo Vallecano), és un davanter jove que busca tornar a trobar el seu millor estat de forma, forma que la manca de minuts i confiança li han fet perdre aquests dues darreres temporades.

També va ser molt agraïda la presència de Pere Pons, descartat en la primera jornada a Sevilla, al centre del camp. Alcaraz es va quedar a la banqueta. Amb les idees clares i sempre ben col·locat, el de Sant Martí Vell ha estat aplaudit en repetides ocasions pels aficinats gironins, sobretot en les accions en què Pons aconseguia tallar possibles accions de perill del conjunt il·licità.

Possible lesió greu de Mandi

El migcampista de l'Elx, Mandi, va haver de ser retirat en llitera del terreny de joc, després de patir una entrada i, possiblement, tindria una lesió greu al genoll.