"Començar amb una victòria davant la nostra gent és vital", afirma l'entrenador del Palamós, Joan Mármol, que debuta amb l'equip aquest vespre (20 h.) a casa davant la Pobla de Mafumet, equip entrenat per l'ex futbolista de l'Espanyol, entre d'altres, l'argentí Martín Posse.

El tècnic del degà, Joan Mármol, considera que "ens enfrontem a un dels aspirants més clars a l'ascens i que multiplica gairebé per deu el nostre pressupost". La joventut del filial del Nàstic (20,5 anys de mitjana) és un dels perills dels tarragonins, a més a més, segons Mármol, "s'adapten bé en espais grans i el fet de jugar a Palamós no els resta potencial". Al conjunt pobletà se li van escapar els tres punts a la primera jornada de lliga, ja que va veure com el Granollers li empatava al minut 95.

Els locals, per la seva banda, a la primera jornada van aconseguir un valuós empat en el derbi a Vialtenim (0-0), i pel partit contra la Pobla de Mafumet tenen les baixes dels lesionats Narcís Barrera, Devia i Pastor. D'altra banda, els dos porters estàn en condicions de jugar, ja que Manzano s'ha recuperat de la lesió al dit, mentre que Solé ja té la fitxa tramitada després de no poder jugar la setmana passada per un problema tècnic.