Pere Ribas, un jove invident d'Olot, complirà demà un dels seus grans somnis: assistir en directe a un partit del seu equip preferit, el Betis, a l'estadi Benito Villamarín.

Després que la seva història sortís als mitjans i agafés un ressò mediàtic, cinc penyes del conjunt bètic es van posar mans a la feina per organitzar i finançar el viatge d'en Pere a Sevilla. Es va utilitzar una etiqueta a les xarxes socials que va tenir molta popularitat i es van afegir penyes i organitzacions per tal de fer possible el somni d'en Pere. La transcendència de la notícia va arribar fins i tot al mateix club andalús, que rebrà amb els braços oberts l'olotí, que, a més, va rebre una equipació sencera de part del Betis del seu jugador preferit, Musonda, que va poder saludar juntament amb Rubén Castro en les hores prèvies del partit que va jugar el conjunt de Payet al Camp Nou dissabte passat.

I és que la seva història bé que es mereix un reconeixement. La seva ceguesa no li impedeix disfrutar del futbol com el que més, escoltant i disfrutant de la ràdio, que juntament amb el futbol és la seva gran passió, tal com demostra cada vegada que l'Olot juga a casa amb els companys de Ràdio Olot.

Ara, i gràcies al treball de les penyes bètiques, particulars i organitzacions, podrà complir un dels seus grans somnis. En Pere Ribas assegura que és del Betis perquè de petit va escoltar l'himne, li va agradar molt i l'equip va guanyar. Ara, el podrà escoltar en directe, al costat de la seva família, al Benito Villamarín. El Betis s'enfrontarà al Deportivo de la Corunya demà, amb en Pere Ribas a la graderia de l'estadi.