L'Espanyol espera oferir una victòria a la seva afició, demà a les 22.00 hores contra el Màlaga a Cornellà-el Prat, després del cop que va patir en la seva estrena de la lliga al Sánchez Pizjuán (6-4), un resultat que va evidenciar les carències de l'equip en defensa.

El cos tècnic ha avançat que no planeja realitzar molts canvis a l'equip respecte al Sevilla. El vestidor, de la seva banda està molt motivat per demostrar davant els seus les bones sensacions que va despertar en pretemporada. L'amfitrió no saltarà a la gespa amb especulacions.

L'efectivitat amb vista a porta de l'Espanyol ha quedat àmpliament demostrada, tant en els partits de preparació com pels quatre gols que va aconseguir en la primera jornada. Tots els focus estan posats ara en el rendiment defensiu. Els preparadors han treballat durant la setmana per corregir errors.

En la convocatòria són baixa el lateral esquerre Rubén Duarte, el central francès Michael Ciani i el migcampista Salva Sevilla. Tots ells s'han quedat fora per decisió exclusivament tècnica. D'una altra banda, són novetats el central argentí Demichelis i l'extrem Jurado.

L'entrenador blanc-i-blau, Quique Sánchez Flores, no ha dirigit l'equip aquest matí a la Ciutat Esportiva a causa, segons ha informat el club, d'un procés febril d'origen víric. El segon tècnic, Alberto Giráldez, ha estat l'encarregat de comparèixer en la roda de premsa. La presència de Quique en el partit de demà no està garantida.

El Màlaga de Juande Ramos, que va tenir un breu pas per l'Espanyol a la lliga 2002-03, doncs va ser destituït després de les cinc primeres jornades amb l'equip cuer, viatja a Barcelona amb ambició i amb el repte de superar el pal que li va suposar l'1-1 davant l'Osasuna en la primera jornada, quan els malaguistes ja creien tenir amarrada la primera victòria.

L'obsessió dels malaguistes és millorar el joc i les prestacions davant un rival reforçat i que va anotar quatre gols en l'estrena del campionat davant del Sevilla, si bé va acabar perdent 6-4 per la seva fragilitat defensiva.

El Màlaga no guanya a Cornellà des de 2012, quan va vèncer per 1-2 amb el tècnic xilè Manuel Pellegrini i amb gols de l'argentí Martín Demichelis, ara espanyolista, i del davanter holandès Ruud Van Nistelrooy, i des d'aleshores ha acumulat tres empats i una derrota, la de la temporada passada per 2-0.

Els malaguenys volen esborrar la mala imatge oferta davant de l'equip pamplonès i no es fia del conjunt entrenat per Quique Sánchez Flores, que, malgrat caure per 6-4, va demostrar tenir gol al Ramón Sánchez Pizjuán.

Juande no podrà comptar amb el defensa brasiler Weligton Robson Pena de Oliveira, lesionat, encara que sí estarà el mitjà Ignacio Camacho, qui podria jugar el seu últim partit com blanc-i-blau si finalment el Mònaco, que està interessat en l'aragonès, el fitxa.

El tècnic manxec ha convocat divuit jugadors, entre els que la principal novetat respecte als dinou citats en el debut de la lliga és el jove davanter marroquí Youseff En-Nesyri, en detriment del portuguès Duda i del lesionat Weligton.

- Alineacions probables

. Espanyol: Roberto; Javi López, Álvaro, Óscar Duarte, Aarón; Hernán Pérez, Víctor Sánchez, Diop, Piatti; Gerard Moreno i Baptistao.

Màlaga: Kameni; Rosales, Llorente, Koné, Ricca; Keko, Camacho, Recio, Jony; Juanpi i Sandro.

Àrbitre: Gil Manzano (comitè extremeny).

Cornellà-el Prat. 22.00 hores.

-------------------------------------------------------

Llocs: Espanyol (17è. 0 punts). Màlaga (11è. 1 punts).

La clau: Les ganes de l'Espanyol de convèncer la seva afició després del 6-4 davant del Sevilla al Sánchez Pizjuán.

La dada: Els sis gols encaixats pels blanc-i-blaus al Sánchez Pizjuán suposen el pitjor registre per a Quique Sánchez Flores.

La frase: Piatti. "El del Màlaga és el millor partit després de la derrota".

L'entorn: La grada, pendent dels possibles reforços de l'Espanyol en defensa.