L'Spar Citylift Girona va confirmar ahir quines seran les persones encarregades de portar l'equip a bon port aquesta temporada. Èric Surís, exentrenador del Club Bàsquet Salt, serà el nou tècnic de l'equip, a més d'encarregar-se també de les funcions de director de l'staff tècnic. Amb ell, arriben com a entrenadors assistents del primer equip femení dues persones que compten amb la total confiança de Surís, ja que les havia tingut al seu costat a l'entitat saltenca. Es tracta de Marc Serra i Bernat Vivolas, que a banda de compartir temps al CB Salt, també van estar moltes temporades amb Èric Surís al GEiEG.

Pel que fa a la preparació física de l'Uni Girona, enguany les jugadores estaran en unes altres mans. Andreu Comas, que va passar pel CB Farners i l'any passat va ser entrenador a l'escola de bàsquet de Marc Gasol, s'incorpora a l'equip per ser el nou preparador. En l'apartat físic, seguirà una temporada més Beti Orden com a fisioterapeuta.

Qui també seguirà, per setena temporada consecutiva al club és el delegat, Vicenç Bordas, que seguirà encarregant-se del bon funcionament de l'equip.

Finalment, l'última novetat és que el doctor aquesta temporada serà Pere Vila, que acumula una llarga experiència com a doctor en diferents clubs esportius.