Després de debutar amb un empat contra l'Espanyol B, el Llagostera prepara des d'ahir el primer desplaçament de la temporada. Serà a Saragossa, on s'enfrontarà a l'Ebro, equip al que visitarà amb deures per fer. Tot i el mal regust de boca per haver cedit dos punts a Palamós en l'estrena, el vestidor està convençut que hi ha aspectes positius i negatius i que un cop els setzes fitxatges d'estiu s'adaptin, l'equip creixerà traduint-ho en bons resultats.

Per a Jordi Masó, un dels pocs supervivents de l'última temporada, «els primers partits sempre són complicats perquè tot just comences a competir». El primer partit després de dos anys seguits a Segona A va deixar el de Fontcoberta amb «males sensacions» tot i que amb tantes jornades per davant ell està convençut que «això ho tirarem endavant» perquè «tots plegats ja ens comencem a conèixer». «És normal no estar del tot conjuntats en el primer partit, però estic segur que en uns setmanes millorarem, serem un equip molt compacte i resultats com un 1-0 no se'ns tornaran a escapar», rematava.

Per a Jordi Masó, tot i que el Llagostera disposa d'una de les plantilles de més garanties i que porti penjada al coll l'etiqueta de favorit per fer el play-off, lluitar a dalt de tot no serà bufar i fer ampolles. «La categoria és complicada. Aquí els equips vindran a tocar la pilota perquè el camp és gran, com va fer l'Espanyol», va alertar.

Aprendre automatismes i conjuntar-se com a equip és una de les claus, però també ho és millorar a totes dues àrees. «Vam deixar a l'Espanyol B massa metres per poder jugar i fer això contra un final genera molts espais». La recepta per al gironí és ben clara:?«Hem de fer un pas endavant, jugar amb més intensitat, fer vigilàncies individuals i en atac combinar una mica més».

Aimar, a Finlàndia

El defensa Aimar Moratalla, que ha vestit la samarreta del Llagostera les últimes 7 temporades jugarà aquest curs a l'SLK?Seinajoki finlandès.