L´Agrupació Esportiva Roses ha tornat a treure el cap a Segona Catalana amb la intenció, d´una vegada per totes, de quedar-s´hi com a mínim més d´un any. I és que els dos últims cops que hi va ser mai va poder mantenir-s´hi, tot i tenir opcions fins a l´última jornada i, en el darrer cas, perjudicat pels descensos no compensats. Novament amb Gabri Maragall a la banqueta, el Roses ha confiat en una desena de jugadors de la temporada passada. A la porteria, Sergio Feria i Oscar González aspiren a ser l´assegurança de l´exercici anterior i també han signat la continuïtat l´incansable Edu Sastre o el clàssic golejador Robert Fernández, l´esperança en punta.

Per contra, puntals com Adil, Carles Giménez o Xavi Fages han enfilat el camí de sortida. Per contrarestar les pèrdues, de moment han arribat deu futbolistes. El capítol de novetats l´encapçala Joel Crespo, que prové del rival veïnal, el Base Roses, amb qui la temporada passada va ser el copitxitxi amb 11 gols, els mateixos que Txus Quintos. De Segona Catalana també prové Ezequiel Fernández, ex del Besalú i amb passat a categories superiors amb el Peralada i la Jonquera.

Per la seva part, Àlex Portero i Hossni Jelleun iniciaran una segona etapa a Mas Oliva després del pas pel Cabanes, així com Èric Pérez, que torna després d´un any sabàtic. Jorge Torres, un dels homes que tenia David Zurita en el Ripoll, el davanter de l´Esplais Ibu i el defensa del Cadaqués Redu completen el llistat de novetats d´un Roses que també ha apostat per dos defenses del juvenil A del Figueres, Gerard Fageda i Pere Bel, enlairats després de pujar a Lliga Nacional.

El Roses, que debutarà el 4 de setembre davant el Palafolls, està pendent de les continuïtats de Jaume Sastre i Moha Sarrouti, a més de contractar un defensa per tancar la plantilla -Gianfranco Galli, jugador del Peralada juvenil el curs passat, està provant.