El tennista d'Olot Tommy Robredo va revelar ahir que «desgraciadament» no es troba recuperat de les seves molèsties físiques per arribar a jugar l'Open dels Estats Units, que començarà el proper 29 d'agost, tot i que va assegurar que es troba «molt a prop» de tornar a competir després dels problemes físics que ha arrossegat durant la temporada.

«Desgraciadament no arribo a l'US Open, però estic molt molt a prop de tornar a competir. Seguim!», va publicar Robredo en el seu perfil de Twitter, on va adjuntar una fotografia seva en què realitzava exercicis en un gimnàs.

El tennista, de 34 anys, que va disputar el seu últim partit al febrer davant el número u, Novak Djokovic, en el torneig de Dubai, segueix allunyat de les pistes de tennis per uns problemes al colze que només li han permès disputar sis partits durant la temporada.

El garrotxí va disputar un partit per últim cop el passat més de febrer i fa poc més d'un mes, quan entrava en l'última fase de recuperació de la seva complicada i delicada lesió, va anunciar que el seu objectiu era estar a punt per disputar l'Obert dels Estats Units.

Robredo ha realitzat la seva recuperació a Olot, on ha viscut els últims torneig de renom com Roland Garros, Wimbledon o els Jocs Olímpics. Tot i no poder complir el seu objectiu d'estar al torneig dels Estats Units, Robredo ara sí es troba en més bones condicions per tornar properament a les pistes, després de tant temps d'inactivitat.