El migcampista Marc Martínez, després d'anotar des del punt de penal el primer gol del Llagostera a la Lliga davant l'Espanyol B (1-1), explicava que «el gol és totalment anecdòtic perquè jo no sóc un jugador que faci gols», se sincerava l'ex futbolista del Lleida, entre d'altres.

Marc Martínez va ser una de les moltes cares noves utilitzades per Alsina en el primer onze llagosterenc pel debut a Segona B, un duel que va finalitzar amb empat i l'analitzava de la següent manera. «El sistema utilitzat per l'Espanyol B amb tres centrals i molta gent per dins ens va fer mal perquè van crear-nos superioritat al mig del camp». Tot i cedir els dos primers punts a l'estadi palamosí, el nou migcampista blaugrana es mostrava satisfet de l'estrena perquè «vam ser intensos i vam saber ajuntar-nos per passar els mals moments».

Marc Martínez ,que va formar parella al doble pivot amb Jordi Masó, explicava que «l'empat va ser una garrotada perquè va arribar per culpa d'una errada nostra, per això vam marxar desanimats». La principal característica del Llagostera 2016-2017 és l'experiència de gairebé la totalitat dels nous fitxatges en categories com la mateixa Segona B o fins i tot de superiors, per aquest motiu, Marc Martínez adverteix que «hem de saber que tot i la dificultat de guanyar a un filial com l'Espanyol B, les errades es paguen cares i un equip amb la nostra experiència no les hauríem de cometre».

Defensivament, els homes d'Alsina i Álvarez van actuar a un molt nivell, en canvi, l'equip blaugrana es va embussar a la zona de tres quarts. Allà va costar Déu i ajuda connectar amb els puntes de l'equip. Segons Marc Martínez, «el gol es paga, és car i és el més complicat de fer. És cert que potser ens ens va faltar la capacitat d'enllaçar amb els davanters, però l'equip té condicions i qualitat per millorar i per això estem tranquils», va puntualitzar.