Vies Braves ha celebrat aquest dissabte 4 d´agost el darrer repte Non Stop de la temporada 2016 a la Costa Brava. La iniciativa, que consisteix a nedar 8 Km de 5 itineraris marins de la Costa Brava Nord, ha registrat un rècord de participació amb 80 nedadors inscrits. Els nedadors han descobert nedant les Vies Braves del litoral de l´Alt Empordà, de manera programada i organitzada. L´objectiu d´aquesta prova no competitiva és recórrer enclavaments únics i oferir als nedadors l'experiència de gaudir dels millors trams del litoral català.

Els 80 participants han nedat les Vies de Roses, Cadaqués, Colera i Portbou. Era previst que el Non Stop d'avui passés també per les Vies de Llançà i el Port de la Selva, però per motius de seguretat, avui bufa un fort vent a la zona, s'ha decidit suprimir ambdós trams de la prova.

En totes les Vies hi havia monitors de Vies Braves, embarcacions o caiacs de seguiment del grup, i els acompanyants els han pogut seguir caminant pels camins de ronda paral·lels. Tots els desplaçaments d´una Via a l´altra s´han fet en els dos autobusos que Vies Braves ha posat al servei dels participants prèviament inscrits al web.

El tret de sortida de la prova ha estat a Roses, a les 8 del matí i ha finalitzat al voltant de les 5 de la tarda a la Via Brava de Portbou.