El davanter del Barça, Neymar, després de guanyar la medalla d'or als Jocs Olímpics de Rio, no es reincorporarà dimecres a la disciplina blaugrana, com estava previst, i es quedarà al Brasil per jugar amb la selecció absoluta dos partits de classificació per al pròxim Mundial. Neymar ha estat convocat per als partits classificatoris que el Brasil disputarà contra l'Equador (1 de setembre) i Colòmbia (6 de setembre).

El punta blaugrana havia de tornar demà a la capital catalana i tornar al seu país després de disputar diumenge que ve, amb el Barça, el partit de Lliga contra l'Athletic Club a San Mamés.

No obstant això, el tècnic del conjunt català, Luis Enrique, li ha donat permís perquè es quedi al seu país fins que finalitzi la pròxima concentració amb la «canarinha» i es reincorpori als entrenaments amb el Barça el dijous 8 de setembre.

El seu company a la selecció olímpica i al Barça, Rafinha Alcántara, no ha estat convocat per jugar amb l'absoluta, amb la qual cosa dimecres que ve es posarà ja a les ordres de Luis Enrique.

Bravo-Cillessen, a punt

Després que el director esportiu del Barça, Robert Fernández, anunciés després del partit de dissabte passat contra el Betis que el club blaugrana ja té un acord amb el Manchester City pel traspàs del porter Claudio Bravo. Això, ?juntament amb la desconvocatòria de Jasper Cillessen, porter de l'Ajax i primer objectiu per substituir el xilè, fan que la operació es pugui resoldre en les properes hores.

Tot i això, aquest vespre, en el partit que l'Ajax jugarà contra el Rostov en la prèvia de la Lliga de Campions, el porter internacional amb Holanda ha estat convocat. La normativa de la UEFA va canviar i en cas que Cillessen jugués aquest vespre, podria jugar amb el Barça la Lliga de Campions sense cap problema. Sigui com sigui, sembla que l'operació està a punt de tancar-se.