Luis Enrique es va mostrar exultant després de la golejada del seu equip davant el Betis (6-2), un partit que va qualificar de "gairebé perfecte" en tractar-se de l'estrena de la lliga d'aquesta temporada. "Ha estat un partit gairebé perfecte per les altures a les quals estem de campionat. Un partit completíssim", va destacar en la roda de premsa posterior al duel.

L'entrenador del Barça, que va dir haver vist "especialment actiu tot l'equip en atac i en defensa", es va desfer en elogis cap a tot els seus jugadors. Un d'ells, Arda Turan, qui està protagonitzant un gran inici de temporada, després d'un primer curs gris com a blaugrana, i ahir va tornar a marcar. "Estem veient l'Arda de sempre. Estic content perquè se'l veu més integrat, més feliç i destacant més", va afirmar.

També va elogiar el gran partit de Sergi Roberto com a lateral dret -"ha estat en la mateixa línia de sempre", va considerar- i del central Samuel Umtiti, un dels nous fitxatges de l'equip: "Està aportant allò que li vam veure aportar a l'Olympique de Lió".

I, per descomptat, va comentar l'exhibició de Leo Messi i Luis Suárez, que van marcar dos i tres gols, respectivament. "Si tens Messi i Suárez implicats d'aquesta forma, només els pots dir que gaudeixin i segueixin així. No hi ha millor notícia", va opinar el tècnic barcelonista, qui no està sorprès amb el rendiment de l'astre argentí en aquest inici de temporada, perquè "el seu nivell sempre és superb".

El preparador asturià, que una vegada més no va voler comentar la possible marxa del porter Claudio Bravo al Manchester City, admesa per Robert Fernández -"em pronunciaré quan canviïn els fets, si això passa", va apuntar-, sí que va valorar, sense que ningú li ho demanés, l'estrena de la nova grada d'animació del Camp Nou.

"Els dono l'enhorabona. Només eren 300 i animaven com si fossin 3.000. El dia que siguin 1.300 serà la repera. Ens vindria molt bé que això s'encomanés. Seria un estímul per als nostres jugadors", va sentenciar.