El Llagostera acomiadava el passat 4 de juny la Segona Divisió A golejant de manera contundent el Saragossa (6-2). Aquella alegria barrejada amb el desencís del descens ja forma part del passat i ara, l'equip d'Oriol Alsina té davant la nova realitat de la Segona Divisió B, una categoria que enceta aquest vespre (20:15 h.) a Palamós i davant l'Espanyol B.

La metamorfosi llagosterenca en el retorn a la categoria de bronze ha estat total, només 4 supervivents continuen del curs passat, mentre que amb la darrera incorporació, el davanter Manel Martínez, són 16 les cares noves que presenta el club blaugrana. Després del darrer entrenament de la setmana, el tècnic Oriol Alsina va explicar que «hem acabat la pretemporada amb molt bones sensacions, encara és molt aviat i caldran partits per adaptar-nos i conèixer-nos tots bé, però afrontem el partit amb ganes i il·lusió de tornar a competir».

L'entrenador maresmenc, del debut davant l'Espanyol B va alertar que «es tracta d'un autèntic filial per noms i perquè així ho diu la seva aposta pel planter». El d'Arenys de Mar afegeix que «el seu entrenador els coneix perfectament bé, disposen d'individualitats de màxim nivell, ràpids, llestos, etc. Intenten jugar a futbol i ens posaran en extremes dificultats».

El nou Llagostera, a diferència del filial blanc-i-blau, destaca per la seva veterania i experiència. «Sobre el paper sí que passa això, però això caldrà demostrar-ho al camp contrarestant totes les seves virtuts», destaca l'entrenador. Del temps necessari per adaptar a tantes peces noves, Alsina explica que «hi ha jugadors que els hem fitxat a última hora, com en Manel, i l'adaptació no és fàcil, però tinc a una plantilla llesta que estan assimilant els conceptes tàctics ràpidament».

En l'apartat de baixes, pel debut d'aquest vespre Alsina no podrà comptar amb Samuel San José per lesió.

Del davanter cedit pel Girona, Manel Martínez, Alsina va dir que tot i arribar ahir mateix «té les mateixes opcions que qualsevol altre jugador, però cal estar atents a la convocatòria perquè hi ha jugador del filial que han treballat molt bé». Amb la setzena incorporació que ha suposat l'arribada de Manel Martínez, el també director esportiu dels blaugranas no dóna per tancada la plantilla, destacant que «no descartem cap opció fins a final de mes que ens pugui ajudar a millorar la competència dins l'equip, segurament on anem més coixos és al lateral esquerre, tot i que tenim Mainau del filial que ens fa estar tranquils».

Immediatament després de la prèvia realitzada per Alsina, el club d'Isabel Tarragó va presentar l'última adquisició, el davanter centre Manel, que arriba cedit de Montilivi. Manel Martínez, amb altres ofertes damunt la taula va explicar que es va decantar per la proposta llagosterenca perquè «feia setmanes que es parlava que marxaria cedit i quan vaig saber de l'interès del Llagostera i del projecte que han fet no ho vaig dubtar». El nou davanter blaugrana és conscient que «a Girona hi havia competència, aquí també, però això és bo per millorar».